Меню
Вашите продукти

Гуми CONTINENTAL ARGOTAL ENDURO CASING

Гуми CONTINENTAL ARGOTAL ENDURO CASING
Гуми CONTINENTAL ARGOTAL ENDURO CASING
110.00лв

Опции

ОПИСАНИЕ

Идеална гума за трудни терени, със стабилност при завиване и повишено странично сцепление. Отворената шарка на протектора позволява самопочистване, така че можете да разширите възможностите си за каране в прах и кал.

Най-добрата смес за всеки стил на каране!

SuperSoft: Нашата най-мека и най-плътна смес в гамата MTB Gravity. Особено за спускане и ендуро, където основният фокус е върху спускането. Гумите, оборудвани с тази смес, са за колоездачи със 100% фокус върху сцеплението, сцеплението и контрола. Препоръчва се за случаи на употреба с голям дял на спускане.

Soft: Балансът между сцепление и съпротивление при търкаляне за случаи на употреба с фокус върху гравитацията. Високо ниво на сцепление с разумно съпротивление при търкаляне. Възможност за оптимизиране на свойствата на търкаляне на задното колело при DH байк или за оптимална комбинация за каране на Enduro или Trail.

Издръжливост: Смес с балансирани свойства по отношение на сцеплението и издръжливостта. Със сместа за издръжливост се постига висока издръжливост в комбинация с добро съпротивление при търкаляне и сцепление. Избор на смес за каране по траял или като смес за издръжливост за електронни велосипеди.

- Гъстота на оплетката: 3/330 TPI

-Препоръчително налягане: 51 PSI

-Тегло: 1080 - 1121 грама

-Размер: 60 - 584 27,5x2.4 ; 60 - 622 29х2,4

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност