Меню
Вашите продукти

Трекинг / Туристически

Велосипед CROSS LEGEND LADY 28" Велосипед CROSS LEGEND LADY 28"
0% лихва Разпродаден
Марка: CROSS Модел: LEGEND LADY 28"
Рамка:  алуминий 6061, сменяемо алуминиево ухо, 28" Размери: M (440 мм), L (480 мм), XL (520 мм) Вилка: SUNTOUR SF14-XCR, настройка на твърдостта и заключване, ход 100 мм Чашки: FSA с три дистанционни пръстена Обтегач: Shimano SLX KRD M670 S..
1,129.00лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Карането на колело определено заема важна и немалка част от ежедневието на съвременния човек. Независимо дали се използва като начин на придвижване, като хоби, или спортна активност, велосипедът е изобретение, за което можем само да се радваме, че съществува. Мултифункционалната му същност е и сред предимствата, които му придават толкова висока социална стойност и го превръщат в умение, което се предава от поколение на поколение. По тази причина в Каденас ви предлагаме различни видове колелета, които да отговарят на нуждите на всички потребители, съгласно предназначението, за което търсят.

Колоезденето може определено да има различни измерения, особено когато намерите правилното колело, което ви го позволява. Туристическият велосипед е именно такова. Благодарение на своите сходства с няколко различни вида колелета, той съчетава в себе си удобство, скорост и практичност. Различията във външния вид с градските или шосейните велосипеди не са толкова много, за разлика от тези в техните характеристики. Именно параметрите обуславят техните широки възможности.

Ако обаче искате да се сдобиете с ново туристическо колело или пък сте начинаещ, търсещ трекинг велосипед, едно е сигурно - непременно трябва да се съобразите с основното разграничение между дамски и мъжки колелета.

Дамски туристически велосипеди от Kadenas.bg

Разликата, на които да обърнете внимание:

  • Дамските трекинг велосипеди разполагат с рамка, която е по-къса с няколко сантиметра (между 1 и 3 см) от мъжките;
  • Кормилото е по-тясно, тъй като в общия случай женските рамене са осезаемо по-тесни;
  • Този тип колелета са пригодени за по-малко натоварване под тежестта на по-малката физическа сила на жените;
  • Напречната горна рамка е значително по-скосена от тази при мъжките, което отново е обусловено от анатомичните различия между двата пола.

 

Трекинг велосипеди за жени онлайн

  • С туристическите велосипеди ще можете  да разнообразите ежедневието си и да се отправите към преход по неасфалтиран път, далеч от града;
  • Те разполагат с обособено място за багаж, така че допълнителни килограми в екипировка и оборудване да не оказват влияние върху вашия комфорт;
  • Едновременно с това обаче хибридната същност на този тип колелета позволява употребата им и в градски условия. Те са комфортни, безопасни и могат да ви служат и като средство за придвижване, когато се налага;
  • Широкият диапазон от скорости ви дава възможност да преодолявате и по-стръмни изкачвания, както и да развивате по-висока скорост на равни пътища.

 

Туристическите велосипеди ви позволяват да превърнете разходката сред природата в ненатоварваща дейност, която да споделите с любими хора. За да се насладите на качествено колоездене, ние от KADENAS ви предлагаме различни модели дамски  трекинг велосипеди на изключително достъпни цени, които ще оправдаят всичките ви очаквания за удобство и сигурност.  Поръчката в Kadenas.bg е по-лесна от всякога, а сега можете да се сдобиете с туристически велосипед и на изплащане. При нас ще намерите колелета с високо качество и гаранция за използваните материали и прецизността на изработката. При нужда от помощ, ние оставаме насреща за вашите въпроси и допълнителна информация, защото за нас най-важно е нашите клиенти да са доволни от направената поръчка. 

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!
Повече информация може да намерите в раздела „бисквитки“