Меню
Вашите продукти

Магазин за велосипеди Kadenas


Каденас е специализиран магазин за продажба на велосипеди и аксесоари.


Дейността на компанията е свързана с продажба, поддръжка и сервиз на велосипеди. В портфолиото на KADENAS ще откриете доказани производители като CROSS, SPRINT, ORBEA, LEADER, ShockBlaze, DRAG, SCOTT, CROSSER, THULE, CONTINENTAL, VittoriaPOLISPORT, VELO, VP COMPONENTS, SHIMANO, Peaty's, AXA, KMC, RACE FACE, MARWI, SIMLPA и други.


Ние предоставяме на своите клиенти пълния спектър от стоки и услуги в областта на колоезденето. Инвестираме непрекъснато в иновативни решения и технологии, за да отговорим на постоянно променящите се нужди на нашите клиенти. През своите повече от 10 години на българския пазар за спортни стоки, KADENAS се утвърждава като една от най-стабилните и успешно развиващи се фирми с доказани лидерски позиции в бранша и европейско ноу-хоу. KADENAS осигурява на своите клиенти цялостно обслужване – продажба, резервни части, гаранционен и извънгаранционен сервиз и аксесоари. Независимо, дали се нуждаете от нов велосипед или сервиз за стария ние ще намерим и реализираме правилното решение за Вас.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС:


- Винаги голям избор от налични стоки

- От 2014г. сме една от амбициозните компании на пазара с доказана репутация

- Продаваме единствено марки с безупречно качество  

- Предлагаме перфектен извънгаранционен и гаранционен сервиз

- Винаги ниски цени

- Бърза и безплатна доставка

- Възможност за покупка на изплащане


Нашата цел е да доставяме качествени велосипеди на коректни цени до всяка точка на България в рамките на 24 часа.

При нас пазаруването е удоволствие, а сигурността ви е гарантирана. Платформата за онлайн поръчки е лесна за управление и предлага всички необходими опции за конкретизиране на вашите изисквания. Ако не сте сигурни в стъпките си или имате нужда от съвет, не се колебайте да потърсите нашите сътрудници.


Нашите сертификати :


С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!
Повече информация може да намерите в раздела „бисквитки“