Меню
Вашите продукти

За нас


Каденас е специализиран магазин за продажба на велосипеди и аксесоари.


Дейността на компанията е свързана с продажба, поддръжка и сервиз на велосипеди. В портфолиото на KADENAS ще откриете доказани производители като CROSS, SPRINT, ORYX, LEADER, ShockBlaze, DRAG, SCOTT, CROSSER, THULE, TOUR DE FRANCE, SELLE SAN MARCO, CONTINENTAL, POLISPORT, VELO, VP COMPONENTS, SHIMANO, FSA, AKTIV DDK, AXA, KMC, TEKTRO, ZOOM, MARWI, SIMLPA, SMITH и други.


Ние предоставяме на своите клиенти пълния спектър от стоки и услуги в областта на колоезденето. Инвестираме непрекъснато в иновативни решения и технологии, за да отговорим на постоянно променящите се нужди на нашите клиенти. През своите повече от 9 години на българския пазар за спортни стоки, KADENAS се утвърждава като една от най-стабилните и успешно развиващи се фирми с доказани лидерски позиции в бранша и европейско ноу-хоу. KADENAS осигурява на своите клиенти цялостно обслужване – продажба, резервни части, гаранционен и извънгаранционен сервиз и аксесоари. Независимо, дали се нуждаете от нов велосипед или сервиз за стария ние ще намерим и реализираме правилното решение за Вас.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС:


- Винаги голям избор от налични стоки

- От 2014г. сме една от амбициозните компании на пазара с доказана репутация

- Продаваме единствено марки с безупречно качество  

- Предлагаме перфектен извънгаранционен и гаранционен сервиз

- Винаги ниски цени

- Бърза и безплатна доставка

- Възможност за покупка на изплащане


Нашата цел е да доставяме качествени велосипеди на коректни цени до всяка точка на България в рамките на 24 часа.

При нас пазаруването е удоволствие, а сигурността ви е гарантирана. Платформата за онлайн поръчки е лесна за управление и предлага всички необходими опции за конкретизиране на вашите изисквания. Ако не сте сигурни в стъпките си или имате нужда от съвет, не се колебайте да потърсите нашите сътрудници.


Нашите сертификати :