Меню
Вашите продукти

Велочанти

Велочанта B-Soul водоустойчива за мобилен телефон Велочанта B-Soul водоустойчива за мобилен телефон
Разпродаден
Марка: KADENAS Модел: B-Soul waterproof
Водоустойчива велочанта с джоб за мобилен телефон, предназначена за закрепване към рамката на велосипеда. Обемът на чантичката е достатъчен да съхранесие на пари, ключове , документи и телефон. Чантичката се фиксира стабилно посредством 3 велкро ленти. Изработена е от здрава полиамидна материя и пол..
39.00лв
Велочанта SKS EXPLORER EDGE Велочанта SKS EXPLORER EDGE
Разпродаден
Марка: SKS Модел: EXPLORER EDGE
Здрава и издръжлива, изработена от гумирана, водоустойчива материя, правят чантата за велосипед THE EXPLORER EDGE задължителна за всеки планински колоездач. Тя предлага достатъчно място за инструменти, резервна вътрешна гума и други лични вещи и впечатлява с гумирани ципове с ергономичен EASYZIP и п..
39.00лв
Марка: SKS Модел: EXPLORER SMART
Чанта за велосипед с вграден калъф за телефон, изработени от гумирана, водоустойчива материя, правят чантата за велосипед THE EXPLORER SMART задължителна за всеки планински колоездач. Джоб за телефон снабден с отвор за преминаване на кабел за слушалки или зарядно. Допълнителният джоб отдолу е идеале..
49.00лв
Марка: SKS Модел: RACER EDGE
Лека и аеродинамична, тънката чанта за велосипед RACER EDGE може да се монтира на всеки състезателен велосипед и предлага достатъчно място за инструменти, резервна вътрешна гума и други лични вещи, които могат да се съхраняват в практичните вътрешни джобове. Чантата се закрепва към рамката със здрав..
39.00лв
Марка: SKS Модел: TRAVELLER EDGE
Изработена от водо-отблъскваща материя, предназначена специално за трекинг и градски велосипеди, чантата за велосипед TRAVELLER EDGE предлага достатъчно място за ключове, пари и други лични вещи, които могат да се съхраняват във вътрешните джобове. Вътрешният ластик за поставяне на мини помпа е особ..
39.00лв
Велочанта Deuter energy bag Велочанта Deuter energy bag
Разпродаден
Марка: KADENAS Модел: energy bag
Правоъгълна велочанта с предназначение за закачане на рамката на велосипеда. Обемът на чантичката е достатъчен за съхранение на пари, ключове и телефон. Чантичката се фиксира стабилно посредством 3 велкро ленти. Изработена е от здрава полиамидна материя с плътност 210 den и полиуертаново покритие. ..
36.00лв
Велочанта Deuter energy bag Велочанта Deuter energy bag
Разпродаден
Марка: KADENAS Модел: energy bag
Правоъгълна велочанта с предназначение за закачане на рамката на велосипеда. Обемът на чантичката е достатъчен да съхранесие на пари, ключове и телефон. Чантичката се фиксира стабилно посредством 3 велкро ленти. Изработена е от здрава полиамидна материя с плътност 210 den и полиуертаново покритие. ..
36.00лв
Велочанта Tour de France
Разпродаден
Марка: Tour de France Модел: Frame
Захващане с три лепенки за рамката (велкро) Рефлекторни линии по ръбовете Голям джоб с цип за лесна употреба ..
19.00лв
Велочанта за седалка Tour de France
Разпродаден
Марка: Tour de France Модел: Saddle
- захващане за седалката на велосипеда - светлоотразителна лента на чантата - цип на дъното за увеличаване на обема..
19.00лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)


С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!
Повече информация може да намерите в раздела „бисквитки“