За първа година Kadenas организира Black Bike Weekend. Очаквайте големи намаления в деня на Black Bike Weekend – 24-26.11.2017 година. В сайта на kadenas.bg ще може да откриете изкушаващи промоции и ниски цени.

 

Кампанията ще стартира в 0 часа на 24-ти ноември и ще бъде активна до 23.59 часа на 26-ти ноември.

 

На специалната страница за намаления ще намерите офертите за Black Bike Weekend където ще бъдат събрани всички специални предложения, а във всички категории на kadenas.bg ще може да откриете продукти с намалени цени.

 

Поради големия интерес към кампанията сме длъжни да Ви предупредим, че:
Възможно е да има забавяне в обработката на поръчките Ви. – Ще работим извънредно, за да подготвим пратката Ви навреме. Тя не е потвърдена до момента, в които не се свържем с вас по телефона.
Нашите партньори от Интерлогистика може и да не успеят да доставят пратката Ви в срок, за тях също се очертава много натоварен уикенд, за това може да има забавяне и при доставка.
Не носим отговорност при изчерпани наличности на желаната от вас стока. Но винаги може да разчитате на професионална консултация от наша страна, за да Ви препоръчаме нещо толкова добро, като това, което сте си избрали.

 

Всички форми за поръчка и плащане ще бъдат активни по време на Black Bike Weekend. Така че пазарувайте спокойно. Също така kadenas.bg има SSL сертификат, за да може да сте спокойни, когато извършвате плащания с карта, че личните Ви данни са защитени.
 
Black Bike Weekend е само веднъж в годината. Не изпускай специалните оферти и велосипед на ниска цена, само сега!