Всеки любител на колоезденето знае, че поддържането на велосипеда в изправност е от съществено значение за сигурното и безопасно каране, но ако това е предпочитаният ви метод на придвижване, редовната профилактика не е достатъчна. Колкото и добре да се грижите за велосипеда си, никога не сте застраховани от това той да ви предаде, докато сте в движение. Независимо дали карате колело в парка за удоволствие, ходите с него на работа и по задачи или го избирате за по-дълги разстояния и пътувания, трябва да сте добре подготвени за всякакви непредвидени ситуации.

Мултифункционален комплект от 16 инструмента

Сигурността при колоездене не е за пренебрегване и отговорният колоездач не би се качил на велосипеда без предвидливо да е прибрал нужните инструменти във велочантата. Можем ли обаче да сме готови за всяка ситуация? За тази цел е нужно да разполагаме с разнообразие от инструменти, които ще гарантират, че ще можем да се справим с всеки възникнал проблем. Но велосипедът си няма багажник, а велочаннтата все пак не е бездънна. Пък и освен инструментите, тя най-вероятно съдържа пари, ключове и всякакви други необходими вещи. С други думи колоезденето с десетки различни инструменти просто не е практично.

 

За щастие не е нужно да избирате между удобство и предвидливост. Kadenas предлага компактен мултифункционален комплект от 16 инструмента за поддръжка на вашия велосипед в изрядно техническо състояние. Комплектът разполага с редица предимства. Преди всичко той се отличава с мултифункционалността си – цели 16 инструмента в едно. Комплектът съдържа шест различни размера шестостенен ключ – 2 мм, 2,5 мм, 3 мм, 4 мм, 5 мм и 5 мм; плоска и кръстата отвертка; три размера гаечен ключ – 8 мм, 10 мм и 15 мм; три вложки с размери 8 мм, 9 мм и 10 мм; ключ за спици 14EG, както и удължител. В едно получавате всичко, от което се нуждаете за поддръжката на велосипеда си, както и спокойствието, че ще сте подготвени, ако велосипедът ви ви предаде на пътя.

Мултифункционален комплект от 16 инструментаМултифункционален комплект от 16 инструментаМултифункционален комплект от 16 инструмента

Комплектът се откроява пред останалите и със своята компактност. Той тежи едва 205 грама и не заема много място със скромните си размери от 4,4 см на 9 см. Комбинацията между компактност и мултифункционалност превръщат комплекта в аксесоар, който всеки любител на колоезденето трябва да има във велочантата си. Той не само ще ви помогне да поддържате велосипеда си в изрядно техническо състояние, но и ще ви гарантира, че сте подготвени за всяка непредвидена ситуация, в която може да попаднете, докато сте в движение.