В наши дни ръкохватките със заключване са най-търсени от клиентите, ето защо Race Face Grippler е най-предпочитания модел.


Цената от 49лева не е ниска, но има няколко причини за тази цена. Тя използва две алуминиеви скоби, за да бъде фиксирана ръкохватката здраво към кормилото, и макар че използването на две скоби може да изглежда излишно, дизайнът на Race Face интегрира крайната капачка във външната скоба, което не само предпазва края на кормилото, но и вас. За да направят тези здрави скоби по-удобни и да намали изтръпването на ръцете, Race Face покриват двете скоби с гумената част на ръкохватката.

Друга особеност на скобите Race Face е, че фиксиращите болтове са насочени в една посока. Това може да изглежда несъществено, но това разположение прави монтажа лесен и бърз което означава, че няма да се налага да премествате спирачния лост или лостчето за скоростите, за да получите достъп до болтовете.

Ето защо Race Face The Grippler са добър избор на грипове за колело. Асиметричните болтове за закрепване са хубаво решение, а двойните скоби, макар и обемисти, създават усещане за невероятна здравина - няма никакво огъване или движение, когато завивате. Гумата е сравнително лепкава и предлага няколко цвята за по-добро персонализиране на твоя велосипед. По-гладката шарка на горната част на Race Face Grippler всъщност опровергава нивото му на сцепление. Ако се вгледате внимателно, всички тези малки лога на Race Face от долната страна са разположени под ъгъл като малки перки на акули, за да увеличат сцеплението при издърпване назад на кормилото. Всички жлебове помагат и за изтласкването на водата, така че сцеплението при мокро време е по-добро от очакваното.

В заключение Grippler са солидни и добре изработени грипове, независимо от размера на ръката ви или естетическите ви предпочитания.