В магазина на Kadenas можете да откриете трите е-велосипеда на българската марка Econic One и Eljoy, а вече и да се възползвате от следпродажбено гаранционно обслужване. Kadenas вече официално е оторизиран сервиз и тестов център на българските електрически велосипеди. 

Това означава, че освен висококачествено обслужване при покупката на е-велосипед Econic One и  Eljoy oт нашия магазин, вие можете да се възползвате и от услугата тестово каране на е-байка. В случай че направите покупка на избран от вас е-велосипед Econic One или  Eljoy от Kadenas, в гаранционния срок, даден от производителя - 2 години или 4000 км, вие можете да се възползвате от лицензирано гаранционно обслужване отново при нас. 

Срокът на гаранцията, която дава производителят, е един от важните  аспекти при покупката на  ново технологично или превозно средство. Мястото, където може да бъде получено лицензирано гаранционното обслужване, също има огромно значение. Ние ясно осъзнаваме важността на тези два ключови аспекта при покупката на ново колело, затова се стремим да предложим оптимални решения за нашите клиенти.


Ценова листа за гаранционни ремонти

Диагностика - 15лв

Смяна дисплей - 5лв

Смяна интерфейсен кабел - 15лв

Смяна на контролер - 15лв

Смяна конектора на батерията (от страната на рамката) - 10лв

Смяна кабел на фар - 10лв

Смяна на PAS сензор - 15лв

Смяна на мотор - 30лв

Прехвърляне на компоненти от една рамка на друга - 90лв