Разберете как можете да се сдобиете с висококачествен велосипед според предпочитанията Ви, при това без да утежнявате и натоварвате семейния бюджет

Карането на велосипед е истинско удоволствие, което събира в себе си не само едно от любимите занимания и хобита на открито, но и е отличен начин за тренировка и поддържане на тялото ни във форма. Зимата отдавна отмина и все по-честно можете да видите усмихнати велосипедисти, които карат под открито небе за удоволствие, за да се придвижат до работа или просто, защото им е омръзнало да се съобразяват с натоварения трафик в големите градове. А вие карате ли велосипед? Ако отговорът е не, може би е време да се замислите по този въпрос, защото ползите от карането са много, а и със сигурно ще се почувствате много по-добре физически.

Разбира се, изборът на велосипед е изключително важен, тъй като той трябва да бъде съобразен не само с личните ви предпочитания за дизайн, но и с трасето, по което ще го карате. Освен всичко това, задължително е да Ви бъде удобен, защото все пак Вашата цел е да го карате възможно по-често, а не да стои грижливо прибран в гаража. И не на последно място, важно е качеството!

Висококачественият велосипед струва средства, които е добре да предвидите в бюджета си. И тук често се появява добре познатото лутане и чудене: „Как да спестим средства, за да си позволим точно този велосипед, който искаме, без да правим компромис с качеството?“ Всъщност отговорът е изключително лесен и сме сигурни, че повечето от Вас може би вече са се досетили за това какъв е той. Замисляли ли сте за това колко е удобно да си вземете велосипед на изплащане? Чудите ли се защо? Ето и причините, поради които силно препоръчване да се сдобиете с колело на изплащане:

1.Не е необходимо да имате сумата в брой

Цените на велосипедите са различни, спрямо изискванията и предпочитанията на всеки клиент. Ако сте решили да си вземете велосипед точно днес, но сте се спрели на модел, който е с 50 или 100 лева по-скъп от предварително предвидения Ви бюджет, това повод ли да се откажете от желанието си? Определено не! При покупката на изплащане не е необходимо да имате каквито и да било средства в момента на покупката.

2.Не натоварвате бюджета си

Без съмнение, да отделите определена сума пари наведнъж за велосипед, ще окаже своя ефект върху бюджета Ви за този месец или пък върху плановете Ви за летен отпуск през следващите месеци. Е, ако си купите велосипед на изплащане, това няма да се случи, защото сумата ще бъде разпределена на равни месечни вноски, които няма да „усетите“, разпределяйки семейния бюджет. Така не само ще се сдобиете със страхотен висококачествен велосипед, но и наличните ви средства ще останат непокътнати.

3.Възможност за безлихвен лизинг – 0% лихва

Голяма част от съвременните потребители пазаруват какви ли не стоки на изплащане, а най-хубавото нещо при покупката на продукти на лизинг е изписаното с главни букви 0% ЛИХВА. Това означава, че Вие ще платите за новия велосипед точно толкова, колкото е официално обявената цена и дори няма да Ви се налага да плащате какво и да било лихва, без значение