Чудите се откъде да купите велосипед за себе си или любими човек? Отговорът е лесен – от KADENAS – магазина, който ще ви изненада с услугата 3 в 1  - продажба, поддръжка и сервиз на велосипеди.

KADENAS разполага с широка гама от продукти, които можете да разгледате и във физическия магазин на фирмата, и онлайн – на https://kadenas.bg/ . Който и от двата варианта да предпочетете, ще имате възможността бързо и лесно да изберете модела, който ви подхожда най-много! 

Магазин KADENAS предлага велосипеди за всеки вкус: планински, екстремни, шосейни, градски, трекинг, електрически и сгъваеми, съобразени с възрастта, пола и естетическите желания,  които ще направят живота ви по-богат и интересен. Дайте възможност да откриете нов свят извън колата не само на себе си, но и на своите приятели и семейство!

Освен с богатия си асортимент на велосипеди KADENAS BIKE SHOP радва клиентите си с разнообразие от компоненти и аксесоари за двуколесните превозни средства и с услугата 3 в 1, която ви осигурява цялостно обслужване – продажба, резервни части, поддръжка, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Търсите велосипед на изплащане без оскъпяване

KADENAS е вашето място

В магазин за велосипеди KADENAS ви предлагаме велосипеди на изплащане без оскъпяване, т.е. 0% лихва на всички колела и аксесоари - на 6 или 10 равни месечни вноски.

0% лихви, 0% такси, 0% ГЛП, 0% ГПР за целия период на договора. Възползвайте се от удобните схеми за покупка на велосипеди на изплащане независимо дали пазарувате от онлайн магазина, или във физическия обект на KADENAS.

При избор на велосипед от физическия магазин е нужно да заявите, че желаете да направите покупка за велосипед на изплащане и продавач-консултантите ще ви съдействат. В случай, че решите да се възползвате от удобството на онлайн магазина на KADENAS, когато в процеса на поръчка стигнете до секцията „начин на плащане”, следва да изберете „Изплащане с 0% лихва за 6 месеца”, след което да посочите желаната от вас схема за разсрочено плащане. След финализиране на поръчката служител от съответната банка ще се свърже с вас за становище и/ или уточняване на детайлите около стоковия ви кредит. Това е! Бързо, лесно, удобно!

Да обобщим: Избирам „Каденас”, защото:
разполага с богат асортимент от велосипеди на достъпни цени, аксесоари и компоненти за тях и всичко това може да бъде платено с карта или да бъде взето на изплащане и доставено в цялата страна, и то с безплатна доставка над 100лв. или фиксирана - за под 100лв. Да не забравим и за подаръка към почти всяко закупено двуколесно превозно средство. Няма как да не споменем и перфектния извънгаранционен и гаранционен сервиз, който предлага  KADENAS BIKE SHOP и е изключително важен за всеки колоездач. Освен това персонален консултант е винаги на линия за помощ и въпроси.
Без съмнение за своите 10 години на българския пазар за велосипеди KADENAS се утвърди като една от най-стабилните и успешно развиващи се фирми с доказани лидерски позиции в бранша. Затова не се чудете повече откъде да купите велосипед. Днес най-добрите и качествени велосипеди на утвърдени марки можете да намерите именно в KADENAS. Изберете желания от вас модел и направете поръчка в сайта или заповядайте във физическия магазин на KADENAS.
Къде да ни намерете?
Наличните велосипеди на СУПЕР цени можете да закупите онлайн - на kadenas.bg (с бърза доставка и на изплащане с 0% лихва), или в новия магазин в Пловдив – на ул. „Севастопол” 44 и бул. „Копривщица” 34, който се простира на площ от 150 кв.м. и предлага над 80 модела велосипеди. Той ви очаква от понеделник до петък от 10.00 до 19.00ч., в събота от 10.00ч. до 17.00ч., а в неделя заслужено почива. Има и безплатен паркинг за удобство на своите клиенти.
Ако сте далеч от Пловдив, просто посетете kadenas.bg и изберете новия си градски, планински, електрически, мъжки, дамски, детски велосипед, компоненти или аксесоари за него. Винаги богат асортимент от налични стоки и марки с безупречно качество  на ниски цени – CROSS, ORBEA, SPRINT, SHOCKBLAZE, DRAG и др.

Впуснете се в незабравими приключения с отличните предложения на  KADENAS! И не забравяйте - продажба, поддръжка и сервиз на велосипеди – 3 в 1!