Предстоящите коледно-новогодишни празници наближават и тази година успешно се съчетават с почивните дни. В този ред на мисли, по повод на предстоящите такива, бихме искали да ви информираме за празничното ни работно време. 

Почивни дни за физическия ни магазин на ъгъла на ул. “Севастопол” 44 и бул. “Копривщица” в Пловдив, както и на онлайн магазина ни, ще са 24-ти, 25-ти декември (събота и неделя), 31-ви декември и 1-ви януари 2023 г. (събота и неделя). Магазинът ни работи от 10:00 до 19:00 ч. Напомняме, че до магазина ни вече има обособено безплатно паркомясто, за да направите избора на своя коледно-новогодишен подарък спокойно и сигурно. 

Предвид натовареността на куриерските фирми през празничния период, съветът ни към вас е да направите своите покупки колкото се може по-рано. Независимо дали ще изберете онлайн магазина ни, или физическия ни обект, ранната покупка ви гарантира, че исканите подаръци тази година ще са под елхата навреме. 

На 24-ти и 25-ти декември посрещаме най-топлите зимни празници – Бъдни вечер и Коледа. На 31 декември всички заедно с вълнение ще очакваме началото на новата година.

Оставаме на ваше разположение, за да зарадвате вашите близки и приятели с коледни и новогодишни подаръци всеки ден, с изключение на горепосочените почивни дни. 

От името на целия екип на kadenas.bg бихме искали да ви пожелаем весели декемврийски празници! Много добро настроение и щастливи мигове, за които бихме могли да допринесем с богатия си асортимент от велосипеди и аксесоари за малчуганите, а и вече порасналите сред вас!