Съвременните велосипеди представляват универсално средство за придвижване в града, в планината, а и на много други места. Често служат като средство за отмора, спорт и здраве. Без оглед на това дали сте запален байкър, или просто обичате да карате уикендите, за да се раздвижите, регулярните поддръжка и ремонт на велосипеда ви са отговорни за вашите безопасност и комфорт.

В този ред на мисли, тук насочваме вниманието ви към услугите на Каденас - магазин и сервиз за велосипеди в Пловдив. В следващите редове ще научите повече за нашите ремонтни и сервизни услуги, свързани с поддръжката на всички видове велосипеди - градски, планински, детски и т.н.

Защо поддръжката на велосипеда във велосервиз е важна?

Всяко превозно средство, в т.ч. и велосипедът, за да ви служи вярно и дълго без проблем, се нуждае от грижи и внимание. Удоволствието от карането, комфорта и не на последно място безопасността ви са неща, които зависят именно от качествената поддръжка на колелото ви във велосервиз. 

Немалка част от компонентите на всеки велосипед сами по себе си представляват консумативи. В даден момент те се износват и подлежат на ремонт и/или подмяна с нови. За да ви служи вярно дълго време, отделни части на велосипеда следва да се почистват и смазват регулярно. В дългосрочен план това осигурява дълъг експлоатационен живот на колелото.

Подмяната на износени и/или повредени по един или друг повод компоненти от возилото пък, от своя страна, следва да бъдат подменени и монтирани в сервиз за велосипеди. Само при ремонта, смяната и монтажа им в оторизиран велосервиз можете да сте убедени в качеството на услугата. 

Онлайн магазинът на Каденас, както и физическият ни магазин в Пловдив, са местата, от които можете да закупите подходящия за вас велосипед и/или аксесоар към него. Във велосервиза ни се възползвате от професионални услуги по поддръжка и осъществяване на ремонтни дейности от всякакъв тип за широка гама от видове, марки и модели велосипеди.

Целта ни е да ви предложим комплексна услуга - от продажбата до следпродажбеното обслужване и ремонтиране на вашите велосипеди.

Какви ремонтни и сервизни услуги предлага нашият сервиз за велосипеди в Пловдив?

В наше лице ще откриете специализиран сервиз за велосипеди, в който ще ви обслужим любезно и професионално. Разполагаме със съвременно оборудване и инструменти, както и екип от вело специалисти по ремонт и поддръжка, които могат да решат всеки проблем с велосипеда ви. Част от услугите ни в това направление включват:

  • Услуги за поддръжка - сервизиране на компоненти като вилки, хидравлични вилки, реглаж на команди и цялостна проверка на велосипеди, в т.ч. смазване, притягане, настройка на скорости и спирачки;
  • Сервиз на скоростна система на велосипеди - регулиране, смяна, монтаж и корекция на всички видове компоненти, част от скоростната система;
  • Сервиз на спирачната система на велосипеди - регулиране, смяна, реглаж и монтаж на всички компоненти на спирачната система на велосипеда;
  • Сервизиране на гуми и капли - тук наборът от услуги включва смяна на гуми и капли, поставяне на течности против спукване на гуми, центроване на капла, смяна на спици, коригиране, гресиране и много други в този ред на мисли;
  • Други сервизни и ремонти услуги за велосипеди - при каквито и да е възникнали проблеми, свързани с двуколесното ви возило, не се колебайте да се обърнете към екипа ни за професионална консултация.

В оторизирания ни сервиз за велосипеди използваме само висок клас части, масла, гуми, уплътнители, семеринги и други. Поддържаме в наличност широка гама от оригинални части и аксесоари, съобразно портфолиото от марки велосипеди, които продаваме.

Екипът ни от професионалисти има детайлен поглед върху всеки един проблем, свързан с велосипеда ви. Ценим високо удовлетвореността ви и държим на първокачествено обслужване без компромиси.