Велосипедът си има душа и тя е водоустойчивата велочанта B-soul от Kadenas.bg

 

Ако вече сте открили мечтания велосипед и искате да се придвижвате навсякъде с него, добра идея е да се сдобиете с подходяща велочанта. Велочантата B-soul от Каденасе най-добрият избор, който може да направите. Тя разполага с редица предимства, които ще ви гарантират максимален комфорт и спокойствие, винаги когато се придвижвате със своя велосипед.


Велочантата B-soul е практичен и функционален аксесоар. Тя разполага с джоб за мобилен телефон до 5,5 инча, голям централен джоб с цип за лесна употреба, както и с малък страничен джоб с мрежа, а общият ѝ обем е 1,5 л. – напълно достатъчен за съхранение на пари, ключове, документи и всякакви други необходими вещи. Чантичката е с размери 17 см x 7 см x 7 см и се фиксира стабилно за рамката на велосипеда посредством три велкро ленти. Всичко това способства за вашата по-голяма мобилност, докато сте в движение, без да се лишавате от нужните вещи или да се притеснявате, че ще ги изгубите.

Чантичката е изработена от здрава полиамидна материя и полиуертаново покритие. Едно от най-големите ѝ предимства е фактът, че е напълно водоустойчива. Това означава, че можете да я ползвате във всякакви метеорологични условия без опасения, че вещите ви ще бъдат повредени. Практичният ѝ размер и стабилно закрепване са гаранция, че удоволствието от колоезденето няма да бъде нарушено, а поставката за мобилен телефон и различните отделения за съхранение на вещи допринасят за допълнителното ви удобство. 

 

Велочантата B-soul е естетически издържана и е налична в три различни цвята – черен, червен и син.

По тази причина дори най-капризният откъм дизайн велосипед може да намери своята чантичка. За допълнителна безопасност при колоезденото, чантата разполага със светлоотразителни елементи.
Всички тези качества превръщат водоустойчивата велочанта B-soul в незаменим аксесоар както за велосипеди Спринт така и за други марки. С други думи, това не е просто аксесоарът, от който се нуждаете – това е аксесоарът, който заслужавате!