0% лихва за велосипеди на изплащане от Каденас 

Искате да купите любимия си велосипед, но нямате достатъчно спестявания, за да го направите точно сега? Магазин за велосипеди и аксесоари Каденас, в партньорство с водещите банкови институции у нас, ви предоставят опцията за покупка на велосипеди на лизинг

Какви са условията за покупка на велосипеди на изплащане с 0% лихва?

За да се възползвате от 0% оскъпяване при покупката на любимия ви велосипед, единственото условие е да го изплатите за срок от 6 месеца. Всички кредитори, с които нашият онлайн и физически магазин си партнират, предоставят специални промоционални условия на клиентите ни. 

БНП Париба, Уникредит и Банка ДСК предоставят възможността да се възползвате от стоков кредит за период от 6 месеца. Промоцията е валидна за цялата 2023 г. - от 1-ви януари до 31 декември. 

Защо си струва да закупите велосипеди на изплащане с 0% лихва от Каденас?

Няколко са причините, поради които предлаганите от нас велосипеди на лизинг заслужават вниманието ви: 

Няма нужда да отлагате покупката си

Количествата на определени марки и модели велосипеди често са ограничени, а промоциите им - с определена валидност. С покупка на изплащане получавате шанса да купите желания модел и марка велосипед точно сега. 

Плащате сумата на избрания велосипед без оскъпяване

Днес направата на инвестиция за покупка на колело често е труднореализируема, а в общия случай кредитните продукти оскъпяват покупката. Не и когато се възползвате от промоционалните условия за кредитиране, които ви предлагаме. 

Изплащате на шест равни месечни вноски

Няма нужда да затруднявате бюджета си, защото плащането е на удобни равни месечни вноски, чийто срок за плащане е съобразен с възможностите ви. 

Бърза, лесна и безпроблемна покупка - както онлайн, така и на място в магазина ни 

Каденас предоставя възможността да закупите исканите от вас велосипеди на изплащане: както в онлайн магазина ни, така и на място във физическия ни обект. 


Как да кандидатствате за онлайн кредит?


срок на предложението 01.01.2023 - 31.12.2023 г.