Меню
Вашите продукти

Начини на плащане


Плащане В брой

В брой може да заплатите във всеки наш офис.
В брой се осъществява и плащането при онлайн поръчка, когато е избран начин на получаване: Плащане при доставка.
Сумата се заплаща на куриера след проверка на получената стока.


Плащане онлайн с банкова карта

Може да направите плащане през нашия сайт със следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron и V PAY. Транзакционната валута при плащане с карта е български лев (лв.)
- Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
- Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашия издател за транзакции в Интернет.
- Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.
Данни, които клиентът трябва да попълни при плащане с карта:
- Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)
- Данни за автентикация: За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации
- Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница, където трябва да въведете вашата автентикационна парола.
Ако транзакция е успешна ще бъдете прехвърлени към страница с подробно описание на Вашата поръчка и текст "Вашата поръчка беше приета успешно" в противен случай, ще видите съобщение за грешка.


Покупка на изплащане – стоков кредит

Всички стоки над 150лв могат да бъдат закупени на изплащане чрез стоков кредит. Клиентът може да избере между 3 кредитоотпускащи компании: Unicredit Consumer Financing, TBI Bank, Банка ДСК и ПБ Лични финанси. Кандидатстването става с поръчка на сайта или при посещение на наш офис. Необходимо е единствено кандидатстващото лице да носи личната си карта. При одобрение клиентът може да вземе веднага продуктът, за който кандидатства.
При онлайн покупка на кредит клиентът посочва коя кредитираща организация избира, срокът на кредита и големината на месечната вноска. Наш консултант се свързва с клиента по телефона и провежда кратка анкета. След получено одобрение на кредита, генерираният Договор за покупка на изплащане се изпраща до удобен на клиента адрес за подпис. Поръчаният продукт се изпраща към клиента след получване в наш офис на подписани, редовни документи по кредита.


Плащане с ПОС терминал

Всички наши магазини са оборудвани с ПОС терминали и приемат плащания с дебитни и кредитни карти:

- MasterCard,


- MasterCard Electronic,

- Maestro,

- Visa,

- Visa Electron

- V PAY.


Плащане по банков път

Може да заплатите избраните продукти по банков път. Ако посетите наш офис ще Ви бъде издадена проформа фактура по която може да осъществите банковия превод. Може да получите проформа фактура и по имейл, ако нямате възможност да ни посетите. Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.
При направена поръчка през сайта получавате Инструкции за банков превод, както следва:
Получател: "Каденас" ЕООД
Банка: Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG68FINV91501017017518
BIC: FINVBGSF
За основание напишете номера на поръчката.
Поръчаната стока ще бъде изпратена след отразяване на парите по нашата сметка или изпращане на имейл с платежно нареждане на sales@kadenas.bg.

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!
Повече информация може да намерите в раздела „бисквитки“