Меню
Вашите продукти

Плащай сигурно в магазин за велосипеди и аксесоари KADENAS

Популярността и потребителските предпочитания към разплащанията в брой са към своя край. Развитието на интернет, изместването на търговията от физическите магазини в онлайн пространството и неоспоримите предимства, предоставяни от банковите карти, неминуемо водят до развитие на картовите разплащания и до увеличена в пъти употреба на метода при онлайн пазаруване. Това налага наличието на гарантирана сигурност при въвеждане на данни онлайн – при абониране за бюлетин, заплащане на поръчка или просто логване.

Заплатете поръчката си сигурно и удобно с вашата карта, пазарувайки от онлайн магазина ни.

С притежавания SSL сертификат гарантираме надеждността на сайта ни, конфиденциалността на вашите данни, безрисковото и защитено разплащане с дебитна или кредитна карта.

Как SSL сертификатът гарантира сигурността на парите и данните ви?

SSL сертификатът осигурява защита на транзакциите, които извършвате, личните данни, които въвеждате при поръчка от нашия сайт, вашите пароли.

Наличието на сертификат се удостоверява с катинар и префикс https в лентата пред електронния ни адрес. При липса на сертификат данните, прехвърляни между клиент и сървър, могат да бъдат подслушвани от автоматични ботове, които търсят пролуки в сайтовете с цел достъп до чувствителна информация (лични данни, пароли, кредитни карти, електронни адреси), която да бъде използвана за злоупотреба, източване на банкови сметки и др. 

SecureSocketsLayer (SSL) криптира връзката между вас и сървъра и осигурява защита на данните и парите ви. Сертификатът ви защитава и от това да станете жертва на фишинг – фалшиви страници, които биха се опитали да имитират нашата и да ви примамят да им предоставите данните си, ще отличите по липсата на катинарче пред адреса. 

Вярвайки, че доверието ви като потребители на нашия сайт, е ценност и абсолютна необходимост, държим да се чувствате защитени при разплащания с дебитни или кредитни карти и преживяването ви в магазина ни да бъде удовлетворително, безопасно и приятно за вас. 

Какво е https?

Hypertext Transfer Protocol Secure (https) удостоверява сайта и сървъра, на който е качен, криптира връзката между вас като клиент и сървъра двупосочно и по този начин защитава данните, които въвеждате при разплащане с карта от попадането им в ръцете на недоброжелатели. Той е и вашата гаранция, че сте на оригиналния сайт и че всичко, което въвеждате на страниците ни, остава конфиденциално и не може да бъде прочетено или подправено от трета страна. Изключителна е важността на https при използване на WiFi (нешифрирани мрежи), при които кражбата на данни е значително по-възможна.

Още по-сигурни картови разплащания чрез онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

За да осигурим най-високата възможна защита на вашата транзакция, сме въвели картови плащания с V PAY или MasterCard Electronic, възможни само ако сте регистрирани за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

Услугата 3D сигурност, която изисква 3D парола, максимизира безопасността на данните и средствата ви и оптимизира контрола. Паролата се получава с текстово съобщение на телефонния номер, предварително удостоверен и актуализиран в банката-издател на картата.

Съществува възможност за генериране на парола и чрез използването на Софтуерен Token   (Fibank Token) и  сканиране на QR код. Сигурността е гарантирана чрез същността на паролата – еднократна, валидна единствено за съответното плащане и за определената сума.

Насладете се на спокойствието с най-сигурното картово разплащане на нашия сайт.