Меню
Вашите продукти

Планински велосипед SPRINT MAVERICK PRO 29" 2021

Планински велосипед SPRINT MAVERICK PRO 29" 2021
0% лихва
Планински велосипед SPRINT MAVERICK PRO 29" 2021
2 години гаранция
Всички велосипеди с 2 години гаранция
КУПИ ТОЗИ ВЕЛОСИПЕД с 0% лихва
Плати го на 6 или 10 равни месечни вноски
999.00лв

Опции

Лизингови схеми

tbi_logo bnp_logo unicredit_logo dsk_logo
3 месеца x 343.30лв. 3 месеца x 343.30лв. 3 месеца x 343.30лв. 3 месеца x 343.30лв.
6 месеца x 176.50лв. 6 месеца x 176.50лв. 6 месеца x 176.50лв. 6 месеца x 176.50лв.
9 месеца x 121.09лв. 9 месеца x 121.09лв. 9 месеца x 121.09лв. 9 месеца x 121.09лв.
12 месеца x 93.28лв. 12 месеца x 93.28лв. 12 месеца x 93.28лв. 12 месеца x 93.28лв.
15 месеца x 82.97лв. 15 месеца x 76.61лв. 15 месеца x 76.61лв. 15 месеца x 76.61лв.
18 месеца x 70.11лв. 18 месеца x 65.51лв. 18 месеца x 65.51лв. 18 месеца x 65.51лв.
24 месеца x 54.44лв. 24 месеца x 51.63лв. 24 месеца x 51.63лв. 24 месеца x 51.63лв.
При покупка онлайн на кредит, поръчайте продукта и преминете към финализиране на Вашата поръчка, като изберете метод "Покупка на изплащане/стоков кредит" и желаната от Вас схема за разсрочено плащане. Финализирайте Вашата поръчка.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Спецификации
Рамка алуминиева със скрити жила
Вилка SUNTOUR SF19-XCT30 DS, 29", TRAVEL: 100, 1-1/8 THREADLESS STEM 250mm
Чашка FEIMIN, FP-H863, 1 1/8"
Курбели Shimano ALTUS FC-M2000, дължина 170мм, 40-30-22T с предпазител
Педали FEIMIN FP-803
Верига KMC, X9
Обтегач Shimano ACERA RD-M3000-SGS, 9-скорости, TOP-NORMAL, SHADOW DESIGN, DIRECT ATTACHMENT
Дерайльор Shimano ALTUS FD-M2000, FOR 3X9, TOP-SWING, DUAL-PULL, 34.9MM BAN D, CS-ANGLE: 66-69, FOR TOP GEAR:40T, CL:50MM
Команди Shimano AEF5052KLF9RX100 + AEF5052K9RXRA170 с 27 скорости
Венец Shimano HG 9-скорости, 32-28-24-21-18-16-14-12-11
Джанти WHEEL 28"
Гуми SCHWALBE SMART SAM K-GUARD, 29 x 2.25
Кормило ZOOM MTB-AL-320BTFOV (ISO-M) (31.8), 720mm, RISE: 20mmx 6 DEG.
Лапа Алуминиева с четири болта, дължина 75мм. и издигане 7°
Седалка SELLE ITALIA X-BASE
Колче за седалка ZOOM SP-C208 (ISO-M), алуминиево, размер 31.6мм и дължина 350mm
Предна спирачка Хидравлична дискова Shimano AEF5052 с 160мм. ротор
Задна спирачка Хидравлична дискова Shimano AEF5052 с 160мм. ротор
Тегло 15 кг.
Страна на произход България

ОПИСАНИЕ

Sprint Maverick Pro 29” е сред новите ни, достъпни и модерни предложения за маунтин байк. Велосипедът попада в категорията начален клас, но предлага на колоездача високо ниво на обслужване в средни до тежки планински терени, еднакво функционален е и в градска среда.

Sprint Maverick Pro 29” е оборудван със скоростна система на Shimano, с интегрирани в рамката брони. Тази модерна технология предпазва жилата от мръсотия и външните метеорологични влияния, като се целѝ максимална защита и устойчивост при ползването им. Още един плюс на интегрирането в рамката окабеляване е редуцирането на теглото и придаване на по-добра цялостна визия на велосипеда.

Рамката на велосипеда, в комбинация с останалите му компоненти, допринасят за лекотата на движение, независимо от сложността на терена.

Sprint Maverick Pro 29” е напълно конкурентен планински маунтин байк, въпреки средния си ценови клас - разполага с просторна предна част и компактен заден триъгълник и предлага се в три размера на рамката: 440 мм, 480 мм и 520 мм. Новият модел на Sprint планински велосипед е подходящ както за любители колоездачи, така и за професионалистите в областта. 
Алуминиева рамка

Висококачествените алуминиеви сплави са най-широко използваният материал за велосипедни рамки, защото осигуряват най-добър баланс между ниско тегло, здравина, коравина, цена за производство и възможности за по-разчупен дизайн.

Интегрирани в рамката жила

Cable Inside System технологията се отличава и с нивото на защита, което осигурява за скоростната система. Максимална ефективност срещу външни атмосферни влияния, защита от повреди и не на последно място - лекотата и модерният дизайн

Право чело

Правата челна тръба е по-евтина за изработка, което влияе върху цената на цялата рамка. За някои хора може би е и по-приятна визуално.

Касетна задна главина

Понасят значително повече натоварване от въртенето на гумата и от ударите по неравностите на терена. Този тип главини са подходящи за планински велосипеди. Касетните главини са по-лесни за поддръжка.

Хидравлична дискова спирачка

Хидравличните дискови спирачки използват флуид (минерално масло или спирачна течност DOT) за предаване на усилието. Благодарение на това спирачната им сила обикновено е голяма, но се дозира плавно и лесно.

Спирачен апарат в задния триъгълник

Монтирането на апарата на задната спирачка между тръбите на задния триъгълник е перфектно решение за намаляване на загубата на спирачна сила и допълнителна защита на хидравличната система. Освен това води до по-изчистен външен вид.

Предна ос с бързо освобождаване

Велосипедите, при които предната ос е част от главината, са по-достъпни като цена. В общия случай вилките за такъв тип ос са малко по-леки. Ексцентриковият лост за бързо освобождаване (QR или Quick Release) позволява бърз демонтаж или монтаж на предното колело.

Задна ос с бързо освобождаване

Рамките, при които задната ос е част от главината, са по-достъпни като цена. Ексцентриковият лост за бързо освобождаване (QR или Quick Release) позволява бърз демонтаж или монтаж на задното колело.

Скорости с палцови команди

Палцовите команди осигуряват удобно превключване на скоростите, като при тези от среден и висок клас това може да става само с един пръст (палеца), което е много интуитивно и подобрява захвата на ръката към кормилото.

Френски вентил (Presta)

Може да се каже, че това е традиционният вентил за велосипедни гуми. Отличава се с по-тънко стебло и с глава, която има отвиващо се капаче, чрез което може лесно да се изпуска въздухът. Съвместим е с всички велосипедни капли, но ако искате да напомпате гумите си на някоя бензиностанция, ще ви трябва преходник.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Какво покрива гаранцията на производителя?
 

Гаранцията на производителя покрива дефекти в изработката и компонентите на велосипеда, риска от повреда по време на транспорт на велосипеди, които са продадени и асемблирани изцяло от оторизиран представител на Sprint. Велосипедите Sprint ще се наричат „Продукт" в следващите части на гаранцията.

Какъв срок покрива гаранцията на производителя? 
 

Гаранцията на производителя е със срок от 2(две) години и е валидна от датата на закупуване на Продукта. Прилага се само спрямо регистрирания първоначален собственик на Продукта. Прехвърлянето на Продукта от първия собственик на друг води до анулиране на гаранцията.
 
Гаранцията за рамките и вилките (ако вилката е Sprint) може да бъде удължена до срок от 3(три) години, в случай, че велосипедът се регистрира онлайн в секцията "Регистрирай твоя велосипед". Удължената гаранция ще се прилага само за Продукти, закупени и регистрирани след 20.02.2017 г., при условие, че онлайн регистрацията е извършена в рамките на 14 дни от закупуването на Продукта.

Гаранцията на производителя ще бъде приложена в случай, че се изпълняват условията по годишното обслужване на Продукта, съгласно предоставените инструкции за поддръжка в упътването и препоръките от оторизираните представители на Sprint.
Извършеното годишно обслужване трябва да бъде потвърдено с подпис и печат. В случай, че такова не е изпълнено, срокът на гаранцията се намаля от 3(три) на 2(две) години.
Гаранцията покрива поправен или заменен Продукт за останалия срок от оригиналната гаранция, до степен позволена от закона. 
Всички гаранции предположени от закона са ограничени до срок от максимум 3(три) години (при налична регистрация на Sprint велосипед), респективно 2(две) години, от датата на покупка на Продукта, освен ако закона изрично не посочва по-кратък срок и са ограничени до първия собственик на Продукта.
Какво ще направи Sprint?
 
Sprint ще замени с Продукт с подобен вид и качество или поправи дефектен Продукт, или ще Ви възстанови заплатената сума (като свидетелство ще служи Вашата касова бележка от покупката на Продукта). Разходите, свързани със заменянето на които и да са не дефектни части, са за сметка и се заплащат от собственика на Продукта. В такъв случай, Вие ще бъдете уведомени за наложителността за замяната на не дефектни части, така че да може да организирате и приоритизирате разходите си.


Какво не покрива гаранцията?

Гаранцията не покрива: 

 • Продукти, отдавани под наем; 
 • Велосипеди за състезания, тестове и демонстрации (демо велосипеди); 
 • Ненапълно асемблирани велосипеди; 
 • Повреди, възникнали поради - злополуки, небрежност, неправилно третиране, злоупотреба, неправилна употреба, неправилно асемблиране; 
 • Повреди, възникнали поради несъобразяване с препоръчителните условия за поддръжка и използване; 
 • Повреди, възникнали поради неправилно или неточно извършена поддръжка или ремонт, извършени от който и да е различен от официален представител на Sprint;
 • Повреди, възникнали поради използването на части и приспособления, несъответстващи на Продукта и промяната на Продукта.


Гаранцията не покрива дефекти, дължащи се на нормалното износване на компонентите: 

 • Гуми (вътрешни и външни); 
 • Накладки на спирачки;
 • Падове на V brake/спирачки); 
 • Жила, капсули(метални, пластмасови); 
 • Педали; 
 • Ръкохватки на кормилото; 
 • Верига; 
 • Фарове; 
 • Бутилка за вода


Всички Продукти имат включено упътване. Моля следвайте внимателно инструкциите в упътването или тези поставени на Продукта. В рамките на позволеното от закона, последващи и случайни наранявания не се покриват от гаранцията.

Как може да предявите иск по тази гаранция?
 

За да предявите иск по гаранцията, Вашата първа стъпка е да уведомите Sprint и/или локалния оторизиран представител на Sprint за предявения дефект, в рамките на гаранционния период. Второ, трябва да предоставите Продукта за навременна инспекция от Sprint. Моля свържете се с Вашия официален Sprint дилър, обадете се на обслужване на клиенти на Sprint. Всички върнати Продукти трябва да са придружени с доказателство за покупка (обикновено това е касовата бележка) от официален Sprint дилър. В противен случай гаранцията няма да бъде призната. 

Копие от Протокол за предаване на Продукта (ще намерите непопълнен на гърба на упътването) ще остане при Sprint дилъра, след приемане и подпис от собственика на Продукта. Задължително е показването на протокола при предаването на дефектна част в случай на иск по гаранцията, както и на доказателство за извършена покупка, в противен случай гаранцията няма да бъде призната.