Меню
Вашите продукти

ABUS

Марка: ABUS Модел: BORDO GRANIT XPLUS™ 6500
Велоключалката на ABUS BORDO GRANIT XPLUS™ 6500 е изключително качествена и надежна. - 5.5 мм дебели метални звена са покрити с изключително меко двукомпонентно покритие, за максимална защита от надраскване на боята на велосипеда. - Цвят - координиран мек силиконов калъф за ключалката ..
199.00лв
Марка: ABUS Модел: Facilo 32
Заключващо устройство за велосипеди Facilo 32 комплект с 2 двустранно нарязани секретни ключа. Kлас съпротива 7 (скала за сигурност по критерий създаден от Abus). Двойно заключване при заключващия механизъм. - Специалният, модерен дизайн на корпуса на заключващото тяло позволява опт..
65.00лв
Марка: ABUS Модел: U-MINI 40 RED
Заключващо устройство за велосипеди U-lock mini 40/130HB140В комплект с 2 двустранно нарязани секретни ключа. Kлас съпротива 11 (скала за сигурност по критерий създаден от Abus). Двойно заключване при заключващия механизъм. - Специалният, модерен дизайн на корпуса на заключващото т..
75.00лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Abus е немски производител на висококачествени ключалки и системи за сигурност , включително вело ключалки. Компанията е основана през 1924 г. в Германия и е известна в цял свят с продуктите си, които се отличават с високо качество, надеждност и иновативни технологии. Abus произвежда разнообразни видове ключалки, включително U-ключалки, катинари, кабелни въжета, като също така произвежда и други видове продукти като каски за велосипеди и моторни превозни средства. Въз основа на многогодишния си опит, Abus е постигнала международна репутация за надеждност и иновативност на продуктите си. Вело ключалките Abus се отличават с висококачествени материали, като те са изработени от здрави и устойчиви на взлом материали. Те също така имат много различни модели, които предлагат различни нива на защита и са подходящи за различни стилове на каране. Abus е един от най-предпочитаните производители на вело ключалки на пазара и е популярен сред професионални и любителски карачи.