Меню
Вашите продукти

Мъжки градски велосипеди

Градски велосипед CROSS AREA LOW STEP 2022 Градски велосипед CROSS AREA LOW STEP 2022
0% лихва
Марка: CROSS Модел: AREA LOW STEP 2022
Този модел е оборудван с 21 скорости и SHIMANO компоненти за основните възли като дерайльори, комбинирани команди, заден блок и курбели, както и предна динамо главина. Останалите детайли са коректно подбрани за ценовия клас на велосипеда. Калници от SKS, гуми на Schwalbe както и фар и стоп от AXA...
1,199.00лв
Градски велосипед CROSS CITERRA LOW STEP 2022 Градски велосипед CROSS CITERRA LOW STEP 2022
0% лихва
Марка: CROSS Модел: CITERRA LOW STEP
Рамка Алуминиева – ALLOY 6061 Wave тип, за вътрешни скорости и V-brake тип спирачки. Цвят –черен мат, със стикери под прахов лак, устойчив на удари и надраскване. Височини: 450 / 500 / 550 mm Вилка Suntour, SF14-CR7V V3 700C, с алуми..
1,299.00лв
Градски велосипед CROSS QUEST Man 28" Градски велосипед CROSS QUEST Man 28"
0% лихва Разпродаден
Марка: CROSS Модел: QUEST Man 28" Trekking
Рамка: Алуминиева – ALLOY 6061 ( Double butted) олекотена чрез променлива дебелина на сечението на тръбите, с вътрешно (в долната тръба) преминаване на жилата за двата дерайльора и задната хидравлична дискова спирачка, монтирана вътрешно в контура на задния триъгълник. Цвят –черен мат, със стикери п..
1,499.00лв
Градски велосипед CROSS PROLOG XXL RD
0% лихва Разпродаден
Марка: CROSS Модел: PROLOG XXL RD MAN
Рамка Алуминиева – ALLOY 6061 Man тип, за външни скорости и V-brake тип спирачки. Цвят -черен мат, със стикери под прахов лак, устойчив на удари и надраскване. Височини: 500 / 550 / 600 / 650 mm Вилка SUNTOUR SF14-CR85-E25-P-700C, с алуминиеви тяло и корона, усилена пружина, ход 63мм, за V-..
1,349.00лв
Градски велосипед CROSS TRAVEL MAN 28" 2019 Градски велосипед CROSS TRAVEL MAN 28" 2019
0% лихва Разпродаден
Марка: CROSS Модел: TRAVEL MAN 28" CITY 2019
ВЕЧЕ В НАЛИЧНОСТ CROSS TRAVEL MAN!!! Рамка:  алуминий 6061, сменяемо алуминиево ухо, 28" Размери: M (480 мм), L (520 мм), XL (560 мм), XXL (600 мм) Вилка: SUNTOUR SF14-NEX-HLO-DS 700C, настройка на твърдостта и заключване, ход 100 мм Чашка: VP с три дистанционни п..
929.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Колоезденето като алтернативен начин на придвижване в града става все по-често срещано явление. Смело можем да кажем, че в държави като Холандия и Белгия велосипедите определено надхвърлят броя на автомобилите. Тази тенденция набира популярност и у нас особено през топлите месеци, когато времето предразполага да сме постоянно навън. Знак за това са и непрестанно развиващите се веломрежи в по-големите градове. Именно за да откликнем на потребностите на динамичния съвременен човек, ние от Kadenas предлагаме богата гама от градски велосипеди, с които всяко ваше колоездене е лесно и приятно.  

 

Най-добрите градски велосипеди за мъже от Kadenas

 

Основното разграничение, на което трябва да обърнете внимание при избор и покупка на возило, е това на дамски и мъжки градски велосипеди. Съобразени изцяло с анатомичните показатели на двата пола, колелетата са така проектирани, че да създават нужното удобство, когато се ползват. Комфортът е сред основните неща, на които да обърнете внимание, защото в противен случай рискувате колоезденето до работа или до университет да се превърне в неприятно задължение.

 

Мъжките велосипеди са по-големи и по-високи от дамските. Конструкцията им издържа на по-голямо натоварване под натиска на тялото. Повечето от колелетата, които ще намерите в тази категория в Kadenas.bg, разполагат и със задна седалка, която можете да модифицирате спрямо собствените си нужди - на нея може да се постави детско столче или багажник. Градските колелета в KADENAS са леки и сравнително по-удобни за пренасяне от други модели, за да не създават неудобство на своите собственици при ежедневното им ползване.

 

Мъжки градски велосипеди - алтернатива за предпочитане на добра цена

  •  Използването на градски велосипеди определено е икономичен начин да се придвижвате от точка А до точка Б в условията на големия град;
  •  Ако си мислите, че с колелото губите време, то помислете отново. Чакането в задръствания и търсенето на свободно място за паркиране са сред най-времеотнемащите дейности от едно пътуване. Това не е така, ако сте с градски велосипед. Разбира се, не забравяйте, че законът за движение по пътищата е общовалиден и засяга и велосипедистите, поради което не бива да го нарушавате - както в името на собствената си безопасност, така и за тази на околните;
  •   “Движението е здраве!” и това е неоспорим от хилядолетия факт, а какво по-хубаво от това  да съчетавате полезното с приятното. Ако не ви остава време за качествена тренировка през седмицата, колоезденето до работа идеално ще замести нужната физическа активност и ще поддържа тонуса ви висок;
  • Вие инвестирате не само в личното си здраве, но и в това на околните. Градските велосипеди, за разлика от автомобилите, автобусите и др., са изключително екологично съобразни и се грижат за подобряването на въздуха в градовете.

 

Мъжките градски велосипеди в Каденас са добра отправна точка да промените своето ежедневие. Предлаганите колелета са на доказани в сферата марки, които гарантират за високото качество на използваните материали и части и за прецизността на изработката. Колелетата са на изключително достъпни цени, а сега можете да се сдобиете с нов градски велосипед и на изплащане с минимална лихва. Каденас вече 9-а година работи в името на доволните клиенти, затова не се колебайте да се обърнете към нас за допълнителна информация или при нужда от консултация и заедно да намерим и реализираме най-доброто решение за вас.