Меню
Вашите продукти

Калници

Марка: Polisport Модел: CROSS COUNTRY EVO
Задният калник Cross Country Evo е съвместим с тръби за седалка с диаметър от 24 до 36 мм и разполага с вътрешна гумена част за по-добро прилепване, като осигурява по-голяма стабилност на калника. Този калник може да бъде оптимално регулиран спрямо големината на гумата, използвайки 2 точки за регули..
16.00лв
Марка: Polisport Модел: Mud PRO заден 26"/29
Калник POLISPORT Mud Pro заден предлага оптимизирана нова система за монтаж. С вградена ръкохватка вие лесно ще можете да регулирате калника си към седалката с диаметър от Ø27 до 35 мм. Не са ви необходими инструменти за това, а захващането е напълно осигурено благодарение на вътрешната му гумена ко..
26.00лв
Марка: Polisport Модел: S-MUD LONG заден
Калник POLISPORT S-Mud заден е калник, който се поставя на релсите на седалката. Неговото поставяне и отстраняване са изключително прости и няма да отнеме повече от няколко секунди. С изчистения си дизайн, естетиката му се слива с естетиката на велосипеда, защитната му функция се изпълнява, а велоси..
19.00лв
Марка: Polisport Модел: S-MUD MTB заден
Калник POLISPORT S-MUD MTB е заден калник, който се закача директно на релсите на седалката. Сега добавяме към гамата специален S-Mud, проектиран за MTB велосипеди, за да предложим по-голяма защита от кал и пръски. Сега всички велосипеди и стилове на каране са покрити с гамата S-Mud.Закаче..
19.00лв
Марка: Polisport Модел: S-MUD SHORT заден
Заден калник POLISPORT S-Mud е калник, който се поставя на релсите на седалката. Неговото поставяне и отстраняване са изключително прости и няма да отнеме повече от няколко секунди. С изчистения си дизайн, естетиката му се слива с естетиката на велосипеда, защитната му функция се изпълнява, а велоси..
19.00лв
Марка: Polisport Модел: X-FIGHTER заден
Калникът POLISPORT X-Fighter е съвместим с MTB велосипеди, подходящ за окачване или твърда вилка с вътрешна тръба с диаметър от 16 до 35 мм. Много лесно и бързо се поставя или премахва предният калник със съвсем новата система за бързо освобождаване. Калника е с 4 адаптера за по-добро прилягане и им..
28.00лв
Марка: Polisport Модел: X-FIGHTER преден
X-Fighter е съвместим с дискови или V-образни спирачки на MTB велосипеди, подходящ за окачване или твърда вилка с вътрешна тръба с диаметър от 16 до 35 мм. Много лесно и бързо се поставя или премахва предният калник със съвсем новата система за бързо освобождаване. Калника е с 4 адаптера за по-добро..
22.00лв
Марка: RRP Модел: EnduroGuard Large
EnduroGuard е компактен, лек и изключително ефективен калник за предпазване от кал и пръски. Универсалният му дизайн е подходящ както за предната, така и за задната гума на велосипеда. Произведен от полипропилен с нестандартна дебелина, EnduroGuard е изключително издръжлив и предлага отлично монтира..
29.00лв
Марка: RRP Модел: EnduroGuard Standard
EnduroGuard е компактен, лек и изключително ефективен калник за предпазване от кал и пръски. Универсалният му дизайн е подходящ както за предната, така и за задната гума на велосипеда. Произведен от полипропилен с нестандартна дебелина, EnduroGuard е изключително издръжлив и предлага отлично монтира..
29.00лв
Калници CROSSER PM-28
Разпродаден
Марка: CROSSER Модел: PM-28
Комплект от преден и заден калник.Със система за бързо монтиране и демонтиране.Задния калник е с два типа захващане за колчето и скобата на седалката.Съвместими с дискови спирачки.Осигуряват допълнителна защита срещу пръски. Спецификации: Модел: PM 28 Цвят: черен Материал: Полипропилен Разм..
16.00лв
Калници KADENAS GT-20SP Калници KADENAS GT-20SP
-17 %
Марка: KADENAS Модел: GT-20SP
Калниците за велосипед GT-20SP представляват висококачествени и леки аксесоари, предназначени да осигурят пълна защита от кал и пръски по време на колоездене. Този комплект включва преден и заден калник и е лесен за монтаж, предоставяйки удобство и функционалност за вашия велосипед.Системата за бъ..
18.00лв 15.00лв
Калници KADENAS GT-HFF Калници KADENAS GT-HFF
-17 %
Марка: KADENAS Модел: GT-HFF
Това са висококачествени и леки калници за велосипед. Комплект от преден и заден калник с лесен монтаж.Имат система за бързо монтиране и демонтиране.Задния калник е с два типа захващане за колчето и скобата на седалката.Съвместими с дискови спирачки.Пълна защита от кал по време на колоездене. Осиг..
18.00лв 15.00лв
Марка: KADENAS Модел: GT-YS900
Това са висококачествени и леки калници за велосипед. Комплект от преден и заден калник с лесен монтаж.Имат система за бързо монтиране и демонтиране.Задния калник е с два типа захващане за колчето и скобата на седалката.Съвместими с дискови спирачки.Пълна защита от кал по време на колоездене. Осиг..
19.00лв
Марка: Polisport Модел: COLORADO JUNIOR
Калници POLISPORT COLORADO JUNIOR е с регулируема стоманена скоба в L-форма за преден и заден калник, позволяваща различно позициониране на калниците. За монтаж на калника на рамката можете да изберете между дълъг или кратък затвор в зависимост от наличното пространство.Подходящ заРазмер на гумите..
16.00лв
Калници POLISPORT CROSS COUNTRY EVO
Разпродаден
Марка: Polisport Модел: CROSS COUNTRY EVO Комплект
Калници Cross Country Evo комплект предлагат аеродинамичен дизайн за MTB и крос велосипеди. Поради своя крос външен вид, Cross Country Evo е перфектният избор за крос кънтри MTB велосипед. Калника може да се постави на почти всяка седалка и да се регулира оптимално спрямо големината на гумата, изпол..
30.00лв
Марка: Polisport Модел: EXPANDER 55 KIDS
Калници POLISPORT EXPANDER 55 KIDS са с лесно регулеруем размер за по-добро прилягане според употребата или размера на гумите. Задният калник комбинира 3 ексклузивни опции за монтаж, за да увеличи прилягането към по-широк спектър от велосипеди.Тези опции за монтаж, комбинирани с възможност..
29.00лв
Калници POLISPORT EXPANDER 65 CROSS Калници POLISPORT EXPANDER 65 CROSS
Разпродаден
Марка: Polisport Модел: EXPANDER 65 CROSS
Калници Expander 65 CROSS осигурява перфектно прилягане за вашия MTB или трекинг велосипед. Настройката на дължината на комплекта може да бъде регулирана до 115 мм, за да осигури по-добро прилягане спрямо размера на гумите. По-дългите защити предоставят по-голямо покритие и по-добра защита - пълните..
29.00лв
Марка: Polisport Модел: TOWNY 28/46mm
Калници POLISPORT Towny 28/46мм комплект гарантират защита от пръскане както за водача, така и за колоездачите отзад. Лесно се монтират на почти всеки градски велосипед. Регулируеми към радиуса на гумата чрез модифициране на дължината на подпорите.Подходящ за гуми с размери 26" и 28", наличен в..
43.00лв
Марка: SKS Модел: BEAVERTAIL
Комплект от преден и заден калник BEAVERTAIL.Със система за сигурно монтиране.Здрави стоманени конзоли за сигурен и лесен монтаж.Съвместими с дискови спирачки.Осигуряват допълнителна защита срещу пръски. Спецификации: Модел: 54mm MOUNTAIN Цвят: черен Материал: Полипропилен Размери на колела..
29.00лв
Марка: SKS Модел: ROWDY
Комплект от преден и заден калник ROWDY подходящи за детски велосипеди. Уникалният дизайн на световния лидер SKS Germany дизайн Multi-Adjust позволява монтирането на почти всеки тип рамка.Със система за бързо монтиране и демонтиране.Задния калник е с два типа захващане за колчето и скоба..
32.00лв
Марка: SKS Модел: VELO 65 MOUNTAIN
Комплект от преден и заден калник SKS VELO 65 MOUNTAIN.Със система за бързо монтиране и демонтиране.Задния калник е с два типа захващане за колчето и скобата на седалката.Съвместими с дискови спирачки.Осигуряват допълнителна защита срещу пръски. Спецификации: Модел: 65mm MOUNTAIN Цвят: черен ..
39.00лв
Калник Peaty's X Marsh Guard - Chrome Skull Калник Peaty's X Marsh Guard - Chrome Skull
Разпродаден
Марка: Peaty's Модел: X Marsh Guard - Chrome Skull
Изцяло новият MarshGuard за 2022 г. е тук! Сега е изработен от 100% рециклирана пластмаса и е отпечатан със супер издръжливо мастило.Запазвайки универсалната си форма, този калник е съобразен с най-новите конструкции на вилките на основните марки на пазара, както и с нарастващата популярност на 29-и..
29.00лв
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)

Калниците за велосипед са аксесоар, който се монтира на рамката на велосипеда и има за цел да предпази колоездача от кал, мръсотия и вода. Те са идеални за каране в мокри условия или по кални пътеки, като предотвратяват замърсяването на дрехите, каската и очилата на колоездача.

Калниците за велосипед са налични в различни размери и модели, които пасват на различни типове велосипеди - от шосейни до планински и градски. Обикновено са изработени от леки и здрави материали, като пластмаса или алуминий, които са устойчиви на удари и корозия. Калниците за велосипед могат да бъдат лесно монтирани и демонтирани, като повечето модели предлагат бързо освобождаване за улеснение на този процес.

Освен това, някои модели на калници за велосипед имат допълнителни функционалности, като светлини за задно осветление, които повишават видимостта и безопасността на колоездача, особено през нощните часове.

Калниците за велосипед са необходим аксесоар за всеки колоездач