Меню
Вашите продукти

Калници

Марка: CROSSER Модел: PM-28
Комплект от преден и заден калник.Със система за бързо монтиране и демонтиране.Задния калник е с два типа захващане за колчето и скобата на седалката.Съвместими с дискови спирачки.Осигуряват допълнителна защита срещу пръски. Спецификации: Модел: PM 28 Цвят: черен Материал: Полипропилен Разм..
16.00лв
Марка: Peaty's Модел: X Marsh Guard - Chrome Skull
Изцяло новият MarshGuard за 2022 г. е тук! Сега е изработен от 100% рециклирана пластмаса и е отпечатан със супер издръжливо мастило.Запазвайки универсалната си форма, този калник е съобразен с най-новите конструкции на вилките на основните марки на пазара, както и с нарастващата популярност на 29-и..
29.00лв
Марка: RRP Модел: EnduroGuard Standard
EnduroGuard е компактен, лек и изключително ефективен калник за предпазване от кал и пръски. Универсалният му дизайн е подходящ както за предната, така и за задната гума на велосипеда. Произведен от полипропилен с нестандартна дебелина, EnduroGuard е изключително издръжлив и предлага отлично монтира..
29.00лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Калниците за велосипед са аксесоар, който се монтира на рамката на велосипеда и има за цел да предпази колоездача от кал, мръсотия и вода. Те са идеални за каране в мокри условия или по кални пътеки, като предотвратяват замърсяването на дрехите, каската и очилата на колоездача.

Калниците за велосипед са налични в различни размери и модели, които пасват на различни типове велосипеди - от шосейни до планински и градски. Обикновено са изработени от леки и здрави материали, като пластмаса или алуминий, които са устойчиви на удари и корозия. Калниците за велосипед могат да бъдат лесно монтирани и демонтирани, като повечето модели предлагат бързо освобождаване за улеснение на този процес.

Освен това, някои модели на калници за велосипед имат допълнителни функционалности, като светлини за задно осветление, които повишават видимостта и безопасността на колоездача, особено през нощните часове.

Калниците за велосипед са необходим аксесоар за всеки колоездач