Меню
Вашите продукти

Калник POLISPORT S-MUD MTB заден

ОПИСАНИЕ

Калник POLISPORT S-MUD MTB е заден калник, който се закача директно на релсите на седалката. Сега добавяме към гамата специален S-Mud, проектиран за MTB велосипеди, за да предложим по-голяма защита от кал и пръски. Сега всички велосипеди и стилове на каране са покрити с гамата S-Mud.

Закачете калника с една ръка за няколко секунди. Чистият дизайн гарантира визуална интеграция с всички велосипеди и избягване на допълнително тегло. Не са необходими инструменти за закачане или откачане. Съвместим с всички велосипеди, тъй като има регулиране на ъгъла на калника. Регулирането на ъгъла е бързо: развийте винта с шестостенен ключ - регулирайте ъгъла - затегнете болта.

Основната иновация на продукта е простотата на инсталиране или премахване на калника в зависимост от метеорологичните условия. S-Mud се интегрира перфектно в релсите на седалката на планинския велосипед и обещава оптимална защита срещу разпръскването на вода. Поставен във вашия MTB само за няколко секунди, той става вашето ново съюзно средство срещу мръсни пръски.


Не са необходими инструменти за закачане или откачане


Съвместим с релсите на седалката с диаметър ø7 мм

Регулируема височина с 1 точка


За: MTB Спорт

Подходящ за гуми: 26" до 29"

Съвместим с релсите на седалката с диаметър ø7 мм

Общи размери: 380 мм


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!
Повече информация може да намерите в раздела „бисквитки“