Меню
Вашите продукти

Степенки

Степенка - Стойка алуминиева 18мм Степенка - Стойка алуминиева 18мм
Разпродаден
Марка: KADENAS Модел: 18мм
Регулируема алуминиева стойка URSUS представлява удобно и функционално решение за паркиране на вашият велосипед. Тази степенка за велосипед се монтира лесно. Закрепващите болтове се навива директно в рамката която си има предварително подготвена резба за целта. В комплекта са включен..
30.00лв
Степенка - Стойка алуминиева 40мм Степенка - Стойка алуминиева 40мм
Разпродаден
Марка: KADENAS Модел: 40мм
Регулируема алуминиева стойка Тази стойка за велосипед се навива директно в рамката която си има предварително подготвена резба за целта. В комплекта с болтове. Подходяща за велосипеди с размер: 26"-29" Разстояние между болтовете: 40 мм Цвят: ЧернаКапацитет: за велосипеди до 35 кг.Тегло : 350 гр..
25.00лв
Марка: KADENAS Модел: bolt 20-28
Регулируема алуминиева стойка Тази стойка за велосипед се монтира чрез болт в  централната част на рамката която си има предварително подготвена плоскост за целта. В комплекта с болт. Подходяща за велосипеди с размер: 20"-28" Цвят: СивКапацитет: за велосипеди до 25 кг.Тегло : 180 гр.Подходящ..
10.00лв
Марка: KADENAS Модел: kadenas 20-28
Регулируема алуминиева стойка за монтаж под рамката. Тази стойка за велосипед се монтира чрез болт в  централната част на рамката която няма предварително подготвена плоскост за целта. В комплекта с болт и планка. Подходяща за велосипеди с размер: 20"-28"Максимална дължина: 34 смМинималн..
10.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Степенка за велосипед е аксесоар, който се монтира на рамката на велосипеда и има за цел да стабилизира велосипеда, когато той е паркиран. Това предпазва велосипеда от падане.

Степенките за велосипеди са налични в различни размери и модели, които отговарят на различни типове велосипеди - от шосейни до планински и градски. Обикновено са изработени от здрави материали, като алуминий или стомана, които осигуряват дълготрайна издръжливост и устойчивост на удари.

В зависимост от модела, някои степенки / стойки за велосипеди могат да се монтират на задната част на велосипеда, докато други могат да се монтират в средата на рамката на колело. Някои модели са снабдени с механизми за регулиране на дължината на рамото, което улеснява настройването на правилната позиция.

Степенките за велосипед са необходим аксесоар за всеки велосипедист, тъй като те осигуряват стабилност и сигурност на велосипеда, когато той е паркиран. Това предпазва от повреди на велосипеда и неговите компоненти, като предоставя удобство и практичност на колоездача.