Магазин Каденас ви дава възможността да закупите велосипеди на изплащане, както и необходимите аксесоари за возилото ви, с 0% лихва. Вече не е нужно да чакате твърде дълго, за да се сдобиете с така желания велосипед от нашия продуктов каталог.

Покупката на велосипеди на лизинг се предлага с 0% оскъпяване за изплащане на шест равни месечни вноски. Промоционалното предложение важи за лизингови схеми, предлагани от нашите партньори: БНП Париба, Банка ДСК и Уникредит Булбанк.

Как да купите велосипеди на изплащане от Каденас?

Възползвате се удобните схеми за покупка на велосипеди на лизинг независимо дали пазарувате от нашия онлайн магазин, или във физическия ни обект.

При избор на велосипед от физическия ни магазин е нужно да заявите, че желаете да направите покупка за велосипеди на изплащане и нашите консултанти ще ви съдействат.

В случай че решите да се възползвате от удобството на онлайн магазина ни, когато в процеса по поръчка стигнете до секцията “начин на плащане”, следва да изберете “Изплащане с 0% лихва за 6 месеца”, след което да посочите желаната от вас схема за разсрочено плащане.

След финализиране на поръчката служител от съответната компания ще се свърже с вас за становище и/или уточняване на детайлите около стоковия ви кредит.

Тук можете да получите повече информация за процедурата по покупка на велосипеди на изплащане от нашия онлайн магазин.

Какви са възможните срокове при покупка на велосипеди на изплащане от Каденас?

Периодите на лизинговите схеми, от които да се възползвате, са за 6 или 10 месеца.

Промоционалните условия за 0% лихва са валидни само при заявяване на стоков кредит за период от 6 месеца. Предложението е валидно за всички финансови институции, с които си партнираме.

На практика, в този случай купувате желания велосипед, изплащайки го на 6 равни месечни вноски, без абсолютно никакво оскъпяване - 0% лихви, 0% такси, 0% ГЛП, 0% ГПР.

От 0% лихва можете да се възползвате и при покупка на велосипеди на изплащане за срок от 10 месеца, но само ако заявите кредитиране от БНП Париба. 

 

Как да кандидатствате!

Изберете желаният от Вас велосипед и направете поръчка в сайта или заповядайте в нашият физически магазин.

Срок на изплащане: 6 месеца или 10 месеца

6 равни месечни вноски или 10 равни месечни вноски
0% лихви, 0% такси, 0% ГЛП, 0% ГПР за целия период на договора

Пример:
Вземете стока за 1200 лв. и платете 6 равни месечни вноски по 200 лв. ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.

Вземете стока за 899 лв. и платете 10 равни месечни вноски по 89,90 лв. ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%.


 

срок на предложението 01.01.2023 - 31.12.2023 г.