Меню
Вашите продукти

Велосипеди RSS Feed

04 Dec ORBEA – компания с дългогодишен опит в производството на велосипеди
kadenas.bg 0 1318
ORBEA е испанска марка велосипеди, създадена през 1840 г. и базирана в Баскската провинция Гипускоа. В началото тя няма нищо общо с байковете: по това време произвежда пушки и пистолети, които доста се търсят. Преходът към производство на велосипеди ..
07 Dec CROSS SPEEDSTER само за деца!
kadenas.bg 0 4135
Моделите ни в серията на Cross за деца Speedster са с изцяло обновен дизайн, като запазват характерния си общ триъгълен контур на леката алуминиева рамка. МТB спортната визия и съответстващият ѝ набор от компоненти не са случайни, тъй като децата са ..
08 Feb С какво впечатляват велосипедите CROSS през 2021
kadenas.bg 0 2556
Гамата велосипеди Cross 2021 все още е в процес на реализация, но едно е ясно - новите модели впечатляват с набор от цветове и компоненти. Както знаете, kadenas.bg е мястото, където ще намерите подробна информация за всеки един от новите модели, коит..
27 Jan Основни компоненти на велосипеда?
kadenas.bg 1 10067
Всеки любител колоездач е добре да познава цялостното устройство и компонентите на велосипеда си. Макар че по своето устройство велосипедът не представлява толкова сложен механизъм, с навлизането на съвременните технологии и прилагането на редица тех..
27 Feb Новият VIPER 2018
kadenas.bg 1 2304
Ревю на CROSS VIPER 2018 Моделът VIPER е познат от предходния сезон, като за новия претърпя промени в някои от компонентите, но отново запазва концепцията си за достъпен ценови клас. Основната разлика за 2018-та е оборудването му с по-добра пред..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!
Повече информация може да намерите в раздела „бисквитки“