Меню
Вашите продукти

Трекинг / Туристически

Велосипед CROSS AREAL 28" Велосипед CROSS AREAL 28"
0% лихва Разпродаден
Марка: CROSS Модел: AREAL 28" URBAN
Рамка: aлуминиева, 28" Размери: M (480 мм), L (520 мм), XL (560 мм), XXL (600 мм) Вилка: Алуминий STEEL RIGID Чашка: стоманена VP-A42E, тегло 125гр. Ос: VP-BC73C-118,0 Курбели и венец: Shimano AFCM171C888C * BLACK Педали: VP-872N, алуминий с пластмаса 230гр. Верига: KMC Z51 Дерайльор: Shima..
609.00лв
Велосипед CROSS SPRIA 28" Велосипед CROSS SPRIA 28"
0% лихва
Марка: CROSS Модел: SPRIA 28"
Скоростите на велосипеда са вътрешни, което позволява смяната им по всяко време дори на място, докато чакате на светофара. Другото предимство на вътрешните скорости е, че са скрити и смазани добре в главината, а веригата е по-здрава и сервизните интервали са в пъти по-дълги.Рамка: aлуминиева, 28" В..
1,099.00лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Велосипедите са се превърнали в неизменна част от живота на хората. Но всеки човек намира удоволствие в различен тип колоездене, което обуславя и богатата гама от разнообразни видове. 

Основното разграничение при колелетата е на дамски и мъжки, като разликите са базирани върху различията в структурата на представителите на двата пола. В общия случай мъжете оказват по-голямо натоварване върху велосипедите, имат по-широки рамене и често са по-високи. Нещо повече, мъжете са по-склонни към екстремно колоездене и развиване на високи скорости. Тези, а и редица други причини, обуславят по-тежката и по-дълга конструкция на мъжките колелета, стабилността и безопасността като основни приоритети.

Но за да се възползвате от всички предимства на колелото, което купувате, е в важно моделът да е съобразен и с предназначението, за което го купувате.

Ако търсите свобода на две колела, то трекинг велосипедите са идеалният избор за вас. Те са хибридна версия, която съчетава в себе си сигурността на планинския бегач, удобството на градското колело и възможността за развиване на скорост на шосейните велосипеди. Именно тези и други техни характеристики правят възможно колоезденето с трекинг велосипедите, както по асфалт, така и по неасфалтирани пътища.

Туристическите велосипеди на топ цени от Kadenas

  • Те са пригодени за преходи на дълги разстояния, независимо от настилката;
  • Имат обособено място за закачане на по-голямо количество багаж (екипировка, оборудване), така че да не се затруднява движението на колоездача;
  • Имат широк диапазон на скоростите, който позволява сравнително по-лесно преодоляване на стръмни изкачвания и развиване на по-висока скорост на равни участъци;
  • Могат да бъдат използвани и в градска среда безопасно и удобно;
  • Те са с повдигнато кормило и къс преден триъгълник на рамката, които обуславят изправената позиция на торса. Това е от особено значение за вашето удобство, когато носите раница на гърба си.

Изборът на колело е отговорна задача, към която трябва да се подхожда с особено внимание. Това важи с още по-голяма сила, когато купувате туристически велосипед, на който възлагате очаквания за големи пътешествия. Затова ние от Kadenas се стараем да предлагаме на нашите потребители артикули, които превръщат покупката в добре направена инвестиция.

Мъжки трекинг велосипеди онлайн

  • предлаганите модели трекинг велосипеди са на доказани в сферата производители, които се отличават с високо качество и прецизна изработка;
  • онлайн пазаруването е повече от лесно и приятно, защото за всеки туристически велосипед, а и не само, ще намерите изчерпателно описание и снимков материал;
  • можете да се възползвате от покупка на изплащане;
  • при нас работи екип от професионалисти, който е насреща да отговори на вашите въпроси и при нужда да ви помогне да вземете най-доброто решение. 

Туристическите велосипеди и обиколките с тях са здравословно занимание, което не само ще спомогне за подобряване на вашето физическо състояние, но и ще ви донесе редица приятни моменти. Сигурно сме, че никога не е късно да си намерите ново хоби, на което да отдадете свободното си време. В Каденас можете да намерите туристически велосипеди, които са подходящи за начинаещи и пълни с ентусиазъм колоездачи. А ако пък обиколките с такива модели вече са сред любимите ви занимания и търсите нови предизвикателства, в Kadenas.bg ще ги намерите.

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!
Повече информация може да намерите в раздела „бисквитки“