Меню
Вашите продукти

Шосейни велосипеди

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Велосипедът се е превърнал в неизменна част от живота на хората. Причината за това се крие в безграничните възможности за действие, които той дава - от начин за придвижване, през градска спортна активност, до международно признат спорт и планинско занимание. Ние от Kadenas се стараем да обхванем потребностите на всички наши потребители, които могат да намерят подходящ велосипед за себе си.

Според редица любители на колелото, сред най-приятните преживявания, свързани с него, е карането на шосеен велосипед, защото то едновременно засища желанието за упражняване на любимия спорт, но и му внася доза екстремност. Въпреки че на пръв поглед те не са се променили много през последните десетилетия, са плод на непрестанно усъвършенстване, стремящо се към максимален комфорт на колоездачите. Именно положителната промяна, която се наблюдава, предизвиква и популяризирането им сред обществото. Пример за големия интерес са състезанията, които събират хора от цял свят и им дават шанс да преоткрият своите и чуждите държави на две колела. 


Професионални шосейни велосипеди

Най-добрите шосейни велосипеди, познати сред хората още като бегачи, са предназначени за пътувания по шосе, асфалт или за колоездачни състезания по същия тип настилка. Но какво ги отличава от останалите видове колелета и какво ги прави пригодени именно за това предназначение?

  • Материалът на рамката е сред основните неща, на които се обръща внимание при изработката и избора на професионален шосеен велосипед;
  • Благодарение на тънкото си и леко тяло и по-тесните си гуми, те развиват значително по-висока скорост;
  • Извитото кормило, което е сред характерните отличителни черти. Допринася за аеродинамична стойка на колоездача;
  • Цялата им конструкция е лека, така че да има максимално малко съпротивление;
  • Не на последно място - независимо колко добър е един професионален шосеен велосипед, важно е геометрията му да отговаря на размерите на вашето тяло.


Шосейни велосипеди на топ цени

Най-общо казано, тези модели не ви поставят ограниченията, които можете да срещнете при другите видове колелета. Те са така проектирани, че единственото, което ви спира, са вашите собствени възможности - могат да ви отведат колкото бързо искате, до където искате.

По-екстремното колоездене обаче предразполага и по-голямо внимание към сигурността и нивата на безопасност на велосипеда, който купувате. Неправилният за вас или некачествен шосеен велосипед може да доведе до по-ниска ефективност на въртенето на педалите, дискомфорт и дори болезнено колоездене.

Шосейните велосипеди в Kadenas.bg се отличават с изключителна прецизност на изработката от лидери в сферата на колелетата. Високото качество е сигурност за дълготрайност и устойчивост. Това ще се превърна в добре направена инвестиция. Наред с качеството обаче, ние от Каденас ви предлагаме и широк ценови диапазон, който е съобразен с възможностите на нашите клиенти, При нас своята покупка може да направите и на изплащане.

Пробвате ли веднъж, карането на шосеен велосипед бързо ще се превърне в едно от любимите ви занимания и съвсем ново хоби. В Kadenas.bg можете да намерите модели както за начинаещи, но пък ентусиазирани колоездачи, така и за хора с дълъг опит зад гърба си, които просто искат да подменят шосейния си велосипед.

При допълнителни въпроси или нужда от професионална консултация, не се колебайте да се обърнете към нашия екип, който ще ви даде необходимата информация.