Меню
Вашите продукти

Планински велосипед SPRINT APOLON PRO 29" 2023

Планински велосипед SPRINT APOLON PRO 29" 2023
0% лихва
Планински велосипед SPRINT APOLON PRO 29" 2023
2 години гаранция
Всички велосипеди с 2 години гаранция
КУПИ ТОЗИ ВЕЛОСИПЕД с 0% лихва
Плати го на 6 или 10 равни месечни вноски
1,639.00лв

Опции

Лизингови схеми

tbi_logo bnp_logo unicredit_logo dsk_logo
3 месеца x 563.23лв. 3 месеца x 563.23лв. 3 месеца x 563.23лв. 3 месеца x 563.23лв.
6 месеца x 289.58лв. 6 месеца x 289.58лв. 6 месеца x 289.58лв. 6 месеца x 289.58лв.
9 месеца x 198.67лв. 9 месеца x 198.67лв. 9 месеца x 198.67лв. 9 месеца x 198.67лв.
12 месеца x 153.03лв. 12 месеца x 153.03лв. 12 месеца x 153.03лв. 12 месеца x 153.03лв.
15 месеца x 136.13лв. 15 месеца x 125.69лв. 15 месеца x 125.69лв. 15 месеца x 125.69лв.
18 месеца x 115.02лв. 18 месеца x 107.48лв. 18 месеца x 107.48лв. 18 месеца x 107.48лв.
24 месеца x 89.32лв. 24 месеца x 84.70лв. 24 месеца x 84.70лв. 24 месеца x 84.70лв.
При покупка онлайн на кредит, поръчайте продукта и преминете към финализиране на Вашата поръчка, като изберете метод "Покупка на изплащане/стоков кредит" и желаната от Вас схема за разсрочено плащане. Финализирайте Вашата поръчка.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Спецификации
Вилка ROCKSHOX FS JUDY TK CROWN ADJUST 29" 100мм ход, Air Pressure, Rebound, Lockou
Чашка FEIMIN FP-H868-PX, 1 1/8"-1.5"
Курбели SRAM SX EAGLE, дължина 170MM
Верига SRAM
Обтегач SRAM, RD SX EAGLE, 12-скорости
Команди SRAM SX EAGLE TRIGGER, 12 скорости
Венец SRAM, PG1210 EAGLE 11-50T
Джанти WHEEL 28"-622 Mach1
Предна главина Shimano HB-MT410 Boost
Задна главина ARC
Гуми SCHWALBE SMART SAM 29x2.25
Кормило ZOOM MTB-AL-320BTFOV (ISO-M) (31.8), дължина 720mm, RISE: 20mmx и издигане 6°
Лапа ZOOM, TDS-C301-8FOV (ISO-M), дължина 75mm.x28.6mm, BAR BORE 31.8, алуминиева, издигане 6°, HEIGHT: 41mm
Седалка SELLE ITALIA X3
Колче за седалка ZOOM SP-C255 (ISO-M), ALLOY, размер 31.6, дължина 350mm
Предна спирачка Хидравлична дискова Shimano M200 с 180мм. ротор
Задна спирачка Хидравлична дискова Shimano M200 с 160мм. ротор
Тегло 13.8 кг.
Страна на произход България

ОПИСАНИЕ

SPRINT е един от разпознаваемите брандове, когато става въпрос за колоездене, а само преди няколко дни на пазара се появи най-новото им предложение в категорията планински велосипеди - APOLON PRO 29"

SPRINT APOLON PRO 29” е изключително достъпен и модерен маунтин байк, който може да бъде ваш само 1639.00 лв. Макар и велосипед от начален клас с не много висок капацитет на натоварване (използване при по-благоприятни планински терени), устройството му позволява да бъде надграден с по-висок клас компоненти в бъдеще. Задвижващите му части - венец, обтегач, дерайльор и курбели, са изцяло на SRAM, а заключващата вилка е ROCKSHOX Air. Лекотата, с която впечатлява цялостната конструкция - алуминиева рамка и конусовидна челна тръба, вътрешно окабеляване, наред с високото качеството на елементите му, ще ви достави максимума от удоволствието при планинските преходи.

Рамката на велосипеда, като структурен негов компонент, допринася за цялостното движение и модерния вид на модела. В това отношение SPRINT APOLON PRO 29” е напълно конкурентен планински модел - разполага с достатъчно просторна предна част и компактен заден триъгълник, наред с подходящия челен ъгъл и умерена дължина на лапата, моделът би бил отличен избор за начинаещи маунтин байк любители. APOLON 29” би заинтригувал и по-опитните планински велосипедисти, тъй като с много добра инвестиция биха могли да се  снабдят с достатъчно класен велосипед. Не на последно място си струва да споменем и гумите SCHWALBE, които ще ви осигурят нужното сцепление при различните планински терени.


Алуминиева рамка

Висококачествените алуминиеви сплави са най-широко използваният материал за велосипедни рамки, защото осигуряват най-добър баланс между ниско тегло, здравина, коравина, цена за производство и възможности за по-разчупен дизайн.

Интегрирани в рамката жила

Cable Inside System технологията се отличава и с нивото на защита, което осигурява за скоростната система. Максимална ефективност срещу външни атмосферни влияния, защита от повреди и не на последно място - лекотата и модерният дизайн

Конусовидно чело

Челната тръба с конусовидна форма увеличава коравината в предната част на рамката и в короната на вилката, а с това и в цялата кормилна област. По този начин се повишават стабилността и контролът при каране по пресечен терен. Липсата на външни чашки за лагерите дава възможност за по-малка височина на кормилото и по-изчистен външен вид.

Вилка с въздушна пружина и масло

Вилките с въздушна (пневматична) пружина и маслена (хидравлична) амортизация са по-леки и позволяват лесно напасване към хора с различно тегло, защото налягането в тях може да се променя. Пневматичните пружини са прогресивни по природа, което подобрява контрола и сгъването при силни удари.

Хидравлична дискова спирачка

Хидравличните дискови спирачки използват флуид (минерално масло или спирачна течност DOT) за предаване на усилието. Благодарение на това спирачната им сила обикновено е голяма, но се дозира плавно и лесно.

Спирачен апарат в задния триъгълник

Монтирането на апарата на задната спирачка между тръбите на задния триъгълник е перфектно решение за намаляване на загубата на спирачна сила и допълнителна защита на хидравличната система. Освен това води до по-изчистен външен вид.

Предна проходна ос / Boost

Проходната ос на вилката намалява значително усукването ѝ и по този начин се увеличава коравината на цялата предна част на велосипеда. Това прави управлението по-прецизно и стабилно, особено при силно пресечен терен и при интензивно спиране.

Задна ос с бързо освобождаване

Рамките, при които задната ос е част от главината, са по-достъпни като цена. Ексцентриковият лост за бързо освобождаване (QR или Quick Release) позволява бърз демонтаж или монтаж на задното колело.

Касетна задна главина

Понасят значително повече натоварване от въртенето на гумата и от ударите по неравностите на терена. Този тип главини са подходящи за планински велосипеди. Касетните главини са по-лесни за поддръжка.

Скорости с палцови команди

Палцовите команди осигуряват удобно превключване на скоростите, като при тези от среден и висок клас това може да става само с един пръст (палеца), което е много интуитивно и подобрява захвата на ръката към кормилото.

Френски вентил (Presta)

Може да се каже, че това е традиционният вентил за велосипедни гуми. Отличава се с по-тънко стебло и с глава, която има отвиващо се капаче, чрез което може лесно да се изпуска въздухът. Съвместим е с всички велосипедни капли, но ако искате да напомпате гумите си на някоя бензиностанция, ще ви трябва преходник.

Помпа за предна вилка, шок /опция/

Помпа за амортисьори Beto Shockpump ви дава възможност прецизно да настроите налягането на вашата въздушна вилка или шок. Бързо и лесно задайте желаното налягане, благодарение на манометъра за фина настройка и прецизния винт за реглаж.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Какво покрива гаранцията на производителя?
 

Гаранцията на производителя покрива дефекти в изработката и компонентите на велосипеда, риска от повреда по време на транспорт на велосипеди, които са продадени и асемблирани изцяло от оторизиран представител на Sprint. Велосипедите Sprint ще се наричат „Продукт" в следващите части на гаранцията.

Какъв срок покрива гаранцията на производителя? 
 

Гаранцията на производителя е със срок от 2(две) години и е валидна от датата на закупуване на Продукта. Прилага се само спрямо регистрирания първоначален собственик на Продукта. Прехвърлянето на Продукта от първия собственик на друг води до анулиране на гаранцията.
 
Гаранцията за рамките и вилките (ако вилката е Sprint) може да бъде удължена до срок от 3(три) години, в случай, че велосипедът се регистрира онлайн в секцията "Регистрирай твоя велосипед". Удължената гаранция ще се прилага само за Продукти, закупени и регистрирани след 20.02.2017 г., при условие, че онлайн регистрацията е извършена в рамките на 14 дни от закупуването на Продукта.

Гаранцията на производителя ще бъде приложена в случай, че се изпълняват условията по годишното обслужване на Продукта, съгласно предоставените инструкции за поддръжка в упътването и препоръките от оторизираните представители на Sprint.
Извършеното годишно обслужване трябва да бъде потвърдено с подпис и печат. В случай, че такова не е изпълнено, срокът на гаранцията се намаля от 3(три) на 2(две) години.
Гаранцията покрива поправен или заменен Продукт за останалия срок от оригиналната гаранция, до степен позволена от закона. 
Всички гаранции предположени от закона са ограничени до срок от максимум 3(три) години (при налична регистрация на Sprint велосипед), респективно 2(две) години, от датата на покупка на Продукта, освен ако закона изрично не посочва по-кратък срок и са ограничени до първия собственик на Продукта.
Какво ще направи Sprint?
 
Sprint ще замени с Продукт с подобен вид и качество или поправи дефектен Продукт, или ще Ви възстанови заплатената сума (като свидетелство ще служи Вашата касова бележка от покупката на Продукта). Разходите, свързани със заменянето на които и да са не дефектни части, са за сметка и се заплащат от собственика на Продукта. В такъв случай, Вие ще бъдете уведомени за наложителността за замяната на не дефектни части, така че да може да организирате и приоритизирате разходите си.


Какво не покрива гаранцията?

Гаранцията не покрива: 

 • Продукти, отдавани под наем; 
 • Велосипеди за състезания, тестове и демонстрации (демо велосипеди); 
 • Ненапълно асемблирани велосипеди; 
 • Повреди, възникнали поради - злополуки, небрежност, неправилно третиране, злоупотреба, неправилна употреба, неправилно асемблиране; 
 • Повреди, възникнали поради несъобразяване с препоръчителните условия за поддръжка и използване; 
 • Повреди, възникнали поради неправилно или неточно извършена поддръжка или ремонт, извършени от който и да е различен от официален представител на Sprint;
 • Повреди, възникнали поради използването на части и приспособления, несъответстващи на Продукта и промяната на Продукта.


Гаранцията не покрива дефекти, дължащи се на нормалното износване на компонентите: 

 • Гуми (вътрешни и външни); 
 • Накладки на спирачки;
 • Падове на V brake/спирачки); 
 • Жила, капсули(метални, пластмасови); 
 • Педали; 
 • Ръкохватки на кормилото; 
 • Верига; 
 • Фарове; 
 • Бутилка за вода


Всички Продукти имат включено упътване. Моля следвайте внимателно инструкциите в упътването или тези поставени на Продукта. В рамките на позволеното от закона, последващи и случайни наранявания не се покриват от гаранцията.

Как може да предявите иск по тази гаранция?
 

За да предявите иск по гаранцията, Вашата първа стъпка е да уведомите Sprint и/или локалния оторизиран представител на Sprint за предявения дефект, в рамките на гаранционния период. Второ, трябва да предоставите Продукта за навременна инспекция от Sprint. Моля свържете се с Вашия официален Sprint дилър, обадете се на обслужване на клиенти на Sprint. Всички върнати Продукти трябва да са придружени с доказателство за покупка (обикновено това е касовата бележка) от официален Sprint дилър. В противен случай гаранцията няма да бъде призната. 

Копие от Протокол за предаване на Продукта (ще намерите непопълнен на гърба на упътването) ще остане при Sprint дилъра, след приемане и подпис от собственика на Продукта. Задължително е показването на протокола при предаването на дефектна част в случай на иск по гаранцията, както и на доказателство за извършена покупка, в противен случай гаранцията няма да бъде призната.
С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!
Повече информация може да намерите в раздела „бисквитки“