Да пазаруваш от магазин, който ти осигурява възможност да паркираш непосредствено пред него, е мечтано удобство за всеки клиент. Затова ние от KADENAS предоставяме специално за нашите клиенти безплатно паркомясто, обозначено със съответната табела.

Какво ни мотивира?

Предоставяйки тази безплатна услуга на клиентите си, ние се грижим за вашия комфортен престой. Смятаме, че за всеки, който пазарува, е важно не само качеството на предлаганите велосипеди и аксесоари, но и доброто обслужване.

Голямо значение за нас има настроението, с което клиентът тръгва към магазина, знаейки, че ще получи грижа и внимание. Част от тази грижа е и предоставената възможност за безплатно паркиране.

Ползи за клиентите

Безплатното паркиране пред магазина на KADENAS осигурява на клиентите ползи в няколко посоки:

    ● Спестява ви време в търсене на място за паркиране, което често е неудобно или много отдалечено;

    ● Няма да се притеснявате за престоя на автомобила и ще можете да разгледате предлаганите от нас продукти на спокойствие;

    ● При закупуване на велосипед ще можете лесно и бързо да го приберете в автомобила си, който е само на няколко метра от входа на магазина;

    ● Ще си спестите средства, които иначе бихте дали за платен паркинг;

    ● Можете да изберете най-правилния според нуждите ви велосипед и/или аксесоар, когато вниманието ви е фокусирано изцяло върху самата покупка, а не върху разрешеното време за престой на колата ви.

Съчетанието между удобната локация на физическия ни магазин и наличието на безплатно паркомясто създава всички предпоставки нашите клиенти – настоящи и бъдещи, да пазаруват с усещането, че са специални и че заслужават максимално комфортно пазаруване. И ние сме напълно съгласни с това, защото за нас клиентът е най-важен! 

Заповядайте на ъгъла на ул.Севастопол 44 и бул.Копривщица 34, от понеделник до петък от 10:00ч. до 19:00ч. а в събота от 10:00ч. до 17:00ч.

Очакваме ви!