Измина още една година и е време за равносметка. Надяваме се, че 2023г. е била много щастлива и изпълнена с приключения за вас, клиентите на KADENAS Bike Shop. Пожелаваме ви 2024г. да ви донесе неимоверно много радостни моменти, щури преживявания и забавни пътешествия!

    А сега е време да направим своята равносметка и да разкрием кои са петте най-продавани велосипеда в магазин „Каденас” през 2023г. Преди това обаче искаме да отбележим факта, че с всяка изминала година интересът към велосипедите в нашата страна расте. Много жители на големите градове  избират екологичен вариант за транспорт, чрез който забравят за задръстванията. Но за да разгледате разнообразието от модели на пазара, трябва да отделите много време. Затова подготвихме класация на най-продаваните велосипеди през 2023 г. Кой знае, може би тя ще ви помогне да изберете идеалния модел за вашите нужди?

CROSS GRX 7 HDB

    Лидер в нашата класация е планински велосипед CROSS GRX 7 HDB . За втора поредна година този велосипед печели златния медал. И това е напълно очаквано. CROSS GRX 7 HDB е отличен велосипед, на който определено може да се има доверие. Подходящ е за дълги полегати преходи в планината и за пресечни терени. Изработен е от висококачествени компоненти и има много добро съотношение цена - качество. Оборудван е с хидравлични спирачки и скоростна система на Shimano. Вилката му Suntour XCE има ход 100 мм и е достатъчно енергоемка за пресечени терени. Предлага и регулируема твърдост на пружината за осигуряване на максимално удобство при колоездене.

Техническите спецификации на модела, наред с интригуващата цена, на която ще го откриете в магазина на KADENAS, правят CROSS GRX 7 HDB отличния избор за вашите приключения сред природата.

CROSS FUSION 9

    Сребърният медал отива при планински велосипед CROSS FUSION 9. 29-инчовият MTB хардтейл предлага трансмисия Shimano 3x9, хидравлични спирачки Shimano със захват Center Lock и блокираща вилка Suntour XCM. Има минималистичен дизайн с вътрешно насочване. Други важни негови предимства са: алуминиевата рамка и 100 мм предно окачване със заключване. Смело можем да го наречем ТОП велосипед, защото е функционален, удобен, достъпен, модерен.

CROSS GRX 8 и SPRINT MAVERICK PRO

    С бронз се окичват два наши любими модела: CROSS GRX 8 и SPRINT MAVERICK PRO.

    Планински велосипед CROSS GRX 8 е ярък, модерен, елегантен и пъргав велосипед, предназначен както за пътешественици, така и за офроуд колоездачи. Той съчетава ненадмината лекота с максимална структурна стабилност. Разполага с вилка тип мек пружинен еластомер, произведена от SR Suntour. Кормилната колона, използвана в модула, е без резба, полуинтегрирана. В резултат на това можете да сте сигурни, че велосипедът ще отговаря напълно на изискванията за маневреност и безопасност на всякакъв вид пътна настилка, независимо от времето, в което карате.

    Планински велосипед  SPRINT MAVERICK PRO е перфектното съчетание на лекота, комфорт и надеждност. Рамката на SPRINT MAVERICK PRO е направена от алуминиеви хидроформовани тръби, а броните и жилата са скрити в нея. За по-добър контрол при спиране велосипедът е оборудван с дискови-хидравлични спирачки  SHIMANO. Със своите SCHWALBE SMART SAM 2,25 гуми осигурява отлично сцепление независимо дали карате в градски условия, или прекосявате леки пресечни терени.

SPRINT APOLON PRO

    Четвърто място в класацията на KADENAS се заема от планински велосипед SPRINT APOLON PRO. Той е е изключително достъпен и модерен маунтин байк. Задвижващите му части - венец, обтегач, дерайльор и курбели, са изцяло на Shimano, а заключващата вилка е ROCKSHOX. Лекотата, с която впечатлява цялостната конструкция - алуминиева рамка и конусовидна челна тръба, вътрешно окабеляване, наред с високото качеството на компонентите му, ще ви достави максимума от удоволствието при планинските преходи. Моделът е отличен избор както за начинаещи маунтин байк любители, така и за по-опитни планински велосипедисти.

CROSS FUSION 10

    И на пето място се нарежда планински велосипед CROSS FUSION 10 или още познат като FUSION X. Той разполага с хидравлични спирачки Shimano, заключваща вилка RokcSnox JUDY и скоростна трансмисия Shimano 20 (2x10) от клас DEORE, алуминиевата рамка, висок клас гуми – SCHWALBE, изнесени лагери (т.нар. „куха ос”) и предоставя удобно колоездене на различни типове терени. Спокойно можем да го определим като удобен, атрактивен и достъпен модел.

    Това е ТОП 5 на най-предпочитаните велосипеди за 2023г. Те се предлагат и днес в м-н „Каденас” в различни размери на рамките и цветове. На който и от представените тук модели велосипеди да се спрете, можете да сте сигурни, че ще ви осигури търсените от вас качества като стабилност, безопасност, удобство и добра цена.

    Посетете нашия магазин в гр.Пловдив или купете от сайта ни -  kadenas.bg . В тях ще откриете тези и още много страхотни предложения на изключителни цени, както и на изплащане без оскъпяване. И не само - ще получите безплатна консултация от специалист, за да можете да направите най-подходящия за Вас избор.

Гарантираме Ви едно вълнуващо и наситено с емоции пътуване!