Сред голямото разнообразие от продукти в Kadenas, сайтът предлагащ велосипеди на гарантирано най-добрата цена вече може да откриете и велосипеди на марката Sprint.

 

Sprint е марка с традиции от 1996г, съчетаваща високо качество, съвременни технологични решения и стилен дизайн. Това е брандът, който осъзнава, че велосипедът е едновременно страст и мисия. Мисия за един по-вълнуващ, по-здравословен и по-екологичен начин на живот. Това е компанията подкрепяща инициативата "Аз карам велосипед". Всеки един велосипед с марката Sprint е разработен спрямо специфичните нужди и стил на колоездачите и с фокус към създаването на качествен продукт, който се отъждествява с чувство за комфорт, стил и уникалност.

 

За създаването на всеки един велосипед Sprint се използват внимателно подбрани технологии, които са резултат на редица проведени изследвания, проучвания и тестове в собствени лаборатории. В разработването на продуктите се влагат не само усилия, но и страст, както и множество часове развойна дейност с цел създадените велосипеди да предоставят максимално удоволствие и емоция от колоезденето.

 

Sprint е въплъщение на вярването, че всеки велосипед си има свой характер. Именно хората, които участват в процеса на създаването на продуктите са в центъра на тази философия. Всеки велосипед Sprint предоставя на колоездачите едно незабравимо преживяване благодарение на усилията на инженерите, дизайнерите, продуктовите и производствените мениджъри.

От основаването си до днес Sprint е носител на ценности, споделяни от всеки професионалист и любител колоездач – ценности като качество, надеждност, бързина и гъвкавост. Колекцията на марката се състои от над 40 модела в 7 категории карбонови и алуминиеви велосипеди. Sprint предлага разнообразие от планински, шосейни, градски, електрически, детски и хибридни велосипеди, които се характеризират с високо качество, изключителна надеждност, стилен дизайн и съвременни технологични решения. Именно това ги превръща в толкова търсен и желан продукт.

Велосипеди Sprint се произвеждат в една от най-модерните бази за производство на велосипеди в Европа с обща площ 40 000 кв. м. Продукцията минава под стриктен контрол, което гарантира качеството и сигурността на крайния продукт. В допълнение с това в процеса на създаване на велосипеди Sprint се използват производствени методи от последно поколение, високо квалифициран персонал, модерен тестов център и отделение за прахово и водно боядисване с екологично чисти бои, отговарящи на последните европейски изисквания.

 

Единствено Kadenas предлага велосипеди Sprint на гарантирано най-добрата цена и с безплатна доставка. Нещо повече, Kadenas ви предоставя възможността да закупите желания велосипед на изплащане при изключителни лизингови схеми. Не отлагайте повече и сами се убедете защо марката Sprint се е наложила на пазара като една от най-добрите.

 

Вижте всички велосипеди Sprint