След като вече започна да се застудява и вело сезона е в своя край е време да представим класацията на велосипедите който са най-купувани през 2017 година

 

1. CROSS Julia 26”

2. CROSS Romero 26”

3. CROSS GRX 927 27,5” и 29“

4. CROSS GRIP 27,5” и 29“

5. CROSS GRX 27,5” и 29“

 

Може би Ви изненадва факта, че на върха на класирането е дамски модел? ДА ТОВА Е ТАКА! CROSS Julia е най-предпочитания велосипед от нашите клиенти. С алуминиева рамка в типична форма за дамски велосипед, обагрен в лилави краски. Скоростите са 21 с превключване чрез завъртане на ръкохватките. Спирачната система е класически тип с челюсти. Вилката е с пружина и скъсен ход. Велосипеда попада в графата „бюджетни“.

Втората позиция е за един типичен юношески модел. CROSS Romero много често е купуван за подарък на подрастващите. Велосипедът има алуминиева рамка в модерен цвят, черен мат. С обтегач и дерайльор от серията Tourney той предлага 21 скорости. Спирачките са Promax TX115C, V-образни. Вилката е Suntour с 50мм. ход на пружината. Добър екземпляр в раздел „евтини“.

В средата на списъка ни е наследника на една легенда. Бестселъра на изминалия сезон а именно GRX 9 който се прероди в GRX 927 и попада в класацията като най-продаван през 2017г. Рамката е с типична XC геометрия и овални алуминиеви тръби. Скоростите са на Shimano от серията Alivio и Acera които предлагат 27 предавки. Вилката е с пружинен демпфер с хот от 100мм. и възможност за заключване. Хидравличните слирачки осигуряват перфектно спиране както при спускане така и в градска среда. Удивителен баланс от добри компоненти на гарантирано най-добрата цена.

На четвъртото място в списъка ни се нарежда CROSS GRIP. Със завидното си тегло от 14.3кг. модела е изцяло алуминиева рамка с кръгли тръби и олекотени планки за задната ос. Съобразени с ценовия си клас предавките са 24 с палцови команди. Спирачките са хидравлични с 160мм. ротор на задното колело и 180мм. на предното колело. Вилката е SUNTOUR SF16-XCT с регулиране на твърдостта и възможност за заключване. През октомври велосипеда е с подарък велочанта с 1,5л. обем и специален джоб за смартфон което го превръща в "топ оферта"

На последната позиция е модела GRX. Първоначално предназначен за пазара извън България много бързо впечетли и българския купувач. С хидроформована рамка от алуминий оцветена в най-предпочитаната цветова гама. Велосипеда е с 24 скорости от Altus и вилка SUNTOUR SF16 с регулиране на твърдостта. Спирачките са хидравлични с лосчета за два пръста. Велосипедът е в средния ценови клас и е много подходящ за младежи и начинаещи в хоби колоезденето.

 

Всички тези страхотни оферти, както още много други може да откриете на www.kadenas.bg

 


Виж още от най-продаваните велосипеди:

Класация за 2018

Класация за 2019

Класация за 2022

Клазация за 2023